Witam sie i ja [emoji4]
Nessi brawo za odwagę [emoji122] ja sobie grzywkę tez scinalam, końcówki delikatnie przycinalam, ale tak na długości żeby zaszaleć, to bym sie nie odważyła [emoji6] ale bardzi ładnie Ci to wyszło [emoji4]
Widziałam gdzies tez takie gadżety do obcinania włosów, jak znajdę filmik to wrzucę [emoji12]
Artemida smutno mi jak czytam, ze Holendrzy sa tacy tępi [emoji53] oni ni cholery leczyć nie potrafią, tragedia jakas [emoji20] metformine mogłabym Ci załatwić, ale na tsh to już gorzej, bo trzeba dawki dobrać, żeby nie popierdzielic nic [emoji53]
Bum całe szczęście, ze nie boli. Po cholerę te osemki rosną? Więcej z tym problemu tylko [emoji53]
Carmen nie daj sie ginowi olać, niech zrobi usg, cytologię, to podstawa żeby sie starać.
Bum ja już zaliczyłam zakupy, z psem nie ide, bo leje sie ze mnie i boli jak cholera [emoji53] zrobie obiad i pod koc [emoji6]
Mania owu moze być nawet przy nie do końca pozytywnym teście, bo możesz nie wyłapać największego piku lh. Bierz pod uwagę ten który Ci wyjdzie najciemniejszy.
Ja wczoraj byłam tak zakręcona, ze zgubiłam swojego srajfona. Wsiadalam do kuzynki do auta i wysunął mi sie z kieszeni na śnieg dlatego nie słyszałam, ze upadł. Na szczescie jakas pani go znalazła i odebrała telefon, umówiłam sie z nią i odzyskałam go [emoji38] nawet jej merci dałam, bo ten telefon to moja ręka, żyć bez niego nie mogę. A poza tym tyle w nim kontaktów, zdjęć i innych ważnych rzeczy, ze bym sie chyba zapłakała [emoji1]
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...