• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Popieram dziewczyny tynka poszukaj numeru to tego lab w warszawie bo oszalejesz z tego stresu ja jak robie od 7-12 pobieraja a o 15 juz sa wyniki o 13 w necie 27.50 place bo mam rabaj z karta

reklama
Tęczowa - a zjadła bym sobie serniczek do kawki , u mnie dziś chińszczyzna na obiad
Ja po wizycie i w lewym jajniku pęcherzyk dominujący 18 mm , powiedziała ze ow , w ciagu 48godzin i widzę się z nią w czwartek żeby czy pęka jak nie to wtedy robimy hormony i zobaczymy co dalej
Miłego dnia dziewczyny :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tęczowa - a zjadła bym sobie serniczek do kawki , u mnie dziś chińszczyzna na obiad
Ja po wizycie i w lewym jajniku pęcherzyk dominujący 18 mm , powiedziała ze ow , w ciagu 48godzin i widzę się z nią w czwartek żeby czy pęka jak nie to wtedy robimy hormony i zobaczymy co dalej
Miłego dnia dziewczyny :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
to bierz meza w obroty i do dziela

Nati too super , niech w końcu co z tego będzie :)

Ehh ja to myślę od kiedy testować , może od jutra zacznę :) mam nadzieję , że te nie będą takie dziwne wychodziły[emoji14]

Tęczowa, Oleczka, fajnie, że u was mdłości ustępują bo ja to normalnie dzisiaj kolejny dzień umieram. Piersi to mnie bolą jak diabli, urosły niewiele, ale są pełniejsze :) To te cholerne mdłości. Na poprawe humoru, byłam u kosmetyczki na regulacji brwi z henna :) Jeszcze planuje wybrać się do fryzjera. W domu krzyczą po mnie, że mam sobie darować farbowanie. No to chyba ogranicze się do skrócenia ich :)

Lux no będziecie oceniać ha :D

Olleczkaa sto latek do córci ! [emoji8] [emoji322] [emoji323] [emoji324] samych słodkości [emoji320] [emoji166]

karola bo ja ci mówię , że u Ciebie dziewczynka sieedzi w brzucholku [emoji4]

reklama
Dzwoniłam na infolinię do tego lab. I niestety najwcześniej ok. 20 w necie będą wprowadzone:-( umieramy z mężem z nerwów. Odliczamy godziny już ech. Narazie okresu brak, brzuch nie boli. W sumie delikatnie jajniki cmia tylko. Sama nie wiem. Modlę się żeby to była ciąża.
W tym porannym teście miejsce na ciążową kreskę odbarwilo się na biało jak patrzyłam rano. Tak też nigdy nie miałam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry