• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Lux- mąż się cieszy ze w obroty pójdzie , bo zbierał specjalnie hehe
Bum- rób rób i wszystkie ocenimy :-)
Karola - jeszcze do 13 tc mdłości , a potem odejdą :-)
Tynka - jakoś wytrzymamy do 20 tej , ale idź Ty się napij jakieś herbatki i oddychaj głęboko trzymam mocno &&&&

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

tynka: &&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte!

nati: piękny, dorodny pęcherzyk :D To się będzie działo :D

karola: już prawie 2 trymestr i mdłości powinny odejść. Kiedyś usłyszałam takie piękne określenie, że 2 trymestr to "miesiąc miodowy" ciąży :)

Ale mi się dziś nudzi zrobiłam testy ow nr2 dziś tym razem rossmanowskie contra niebieskie z neta , rossmanowskie pokazują ow a z neta ze jeszcze nie ma ow :-/
72784de6a5f8554b47f95d62101a3ff6.jpg

Kurde jak bym tak miała liczyć tylko na te z neta to chyba bym się nie doczekała owulacji hehe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tynka kciuki zaciśnięte &&&&

Karola doskonale Cię rozumiem bo ja to już jak miałam mdłości to od razu z wymiotami ... Ale jeszcze czasami mam jak mi jakiś smakk nie podejdzie ale już nie takie fest

Xbumx dziękuje w imieniu Zuzi :* dzisiaj jak ja zobaczyłam w koronie urodzinowej to się poryczalam :D

Tęczowa no także spoko ją też się martwilam jak mnie przestały bolec ale mój herkulesik ma się dobrze ma już 2.5cm :)

Nati no to teraz tylko do dzieła :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bum, nie strasz...

Powiem Wam ze ja to bardziej mecze sie z innego powodu. Tak by mi sie chciało M w obroty wziąć a tu kicha przynajmniej do następnej wizyty. No i tak już od 1,5 miesiąca, zero przytulanek. Boje się żeby to się nie skończyło postem do końca połogu...

Tynka, ja to już mam palce spuchnieta od zaciskania i specjalnie dla Ciebie fluidki bo wcześniejsze Luxi porwala[emoji14]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry