• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

2 serki mascarpone
500 ml kremowki
1 puszka masy, smak według uznania, ja robiłam z tradycyjną

Kremôwke ubijasz na sztywno z mixami albo z żelatyną, teraz zimno to mogą być mixy

Mascarpone miksujesz z masą krówkową
Potem delikatnie łączysz oba kremy

Chcwsz tort też tym kremem dekorować?

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
Nie jest za słodki, ja nie lubie bardzo słodkich [emoji16]

reklama
Rene ja do ubitej śmietany możesz dodać wszystko, kakao, biała roztopioną czekoladę, zmiksowane owoce. Tylko jak dodaje cos płynnego, to do śmietany dodaje ze dwa śmietanfixy żeby sie trzymało "kupy" [emoji23]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Pamiętaj żeby biszkopt dobrze nasączyć, moze być woda z cytryna albo z jakimś alko.

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Pamiętaj żeby biszkopt dobrze nasączyć, moze być woda z cytryna albo z jakimś alko.

O właśnie. Dobra rada bo już bym na sucho robila

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Obiad mężowi gotuje [emoji23] bo o 13 wychodzi do pracy [emoji4]

Co do kremow do tortow to ja nie umie robić , ale ciast znam wiele [emoji38] na święta robiłam miodowiec z kremem z kaszy mannej i kokosu [emoji3]
1484131376-aaaaaa.jpeg

Dzol łazienkę juz mam zamknięta na guzik , jedynie to czekać na tych co mają mi zacząć robić d 1 lutego no i jechać P musi zamówić parę rzeczy do obi lub castoramy [emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

W szkole Polsat News było [emoji23] w mieście nie ma cieplej wody, ogrzewania, a pół miasta jeszcze prądu nie ma [emoji23] ledwo -7 na termometrze, ani wichury nie byli, ani burzy śnieżnej, a takie jaja [emoji106]

reklama
2 serki mascarpone
500 ml kremowki
1 puszka masy, smak według uznania, ja robiłam z tradycyjną

Kremôwke ubijasz na sztywno z mixami albo z żelatyną, teraz zimno to mogą być mixy

Mascarpone miksujesz z masą krówkową
Potem delikatnie łączysz oba kremy

Chcwsz tort też tym kremem dekorować?

Mmmmm podkradam przepis [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry