• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
agnesis to akurat ciekawe...Co lekarz to obyczaj...a niby wszyscy kończyli uniwersytet medyczny o jednolitym programie :)

A od każdego co innego usłyszysz [emoji6] idziesz do kilku lekarzy i wychodząc wiesz mniej niż wcześniej [emoji53]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Odnośnie smogu, to pamiętam za dzieciaka lubiłam ten zapach z kominów od początku jesieni ...:)
Coś w tematyce :D
z21224576IH,memy.jpg

Ja się zwolniłam z pracy, źle się czuję:/ Jutro odrobię resztę ...ale dzisiaj mam jeszcze jednego pacjenta na terapię indywidualną i muszę pojechać o 17:00 :/

Załączniki

• z21224576IH,memy.jpg
    z21224576IH,memy.jpg
    171,7 KB · Wyświetleń: 157
Odnośnie smogu, to pamiętam za dzieciaka lubiłam ten zapach z kominów od początku jesieni ...:)
Coś w tematyce :D
Zobacz załącznik 791073
Ja się zwolniłam z pracy, źle się czuję:/ Jutro odrobię resztę ...ale dzisiaj mam jeszcze jednego pacjenta na terapię indywidualną i muszę pojechać o 17:00 :/
Ojj to nie zazdroszczę, hormony jednak szaleja....

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Aschle no wlasnie moja jak byla mala to zawsze na wszystko szczepilam,bo we wloszech decyduje rodzic.
Mialam do wyboru zawsze k£uc jedna nozke z podstawowymi.szczepieniami lub dwie nogi z tymi wlasnie na meningo i pneumococco.
Ja zawsze jej wszystko robilam,jutro pojde do osrodka i wypytam i ja.chyba tez sie zaszczepie,bo ile razy wlaze do przedszkola i za darmo przez 5 minut nalapie sie chorob :/

Anuszka ściskam łapki. Bedzie.dobrze,przepchaja co maja i szybciutko zajdziesz [emoji8][emoji8]

A to moje wyrko nowe

1484126549-aaaaaa.jpeg

1484126565-aaaaaa.jpeg

yo94rvfo12g8yraw.png

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No i jazdaaaaaa z Kamasutrą tera :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry