• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzol [emoji45]

Bum fiu fiu oka bosskie [emoji55]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Rene ja to muszę bo nie wyobrażam sobie, że się będę codziennie w szpitalu malować, a ja mam bardzo jasne rzęsy i jak ich nie pomaluje to wyglądam strasznie. Może też trafię na jakąś fajną promocje:-) albo może się zlitują jak mój ogromny brzuch zobaczą i mi zjadą z ceny:-)

Dżoł czekam na twoją wizytę z niecierpliwością.

A Powiedzcie z tymi rzęsami to nie jest tak ze po kilku mc noszenia zostaje się bez ? W sensie ja nigdy nie robilam i boję się że jak zrobię i potem wiadomo odnowa /uzupełnianie ale jak będę chciała zdjąć całkowicie to nie chciałbym zostać bez

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

A Powiedzcie z tymi rzęsami to nie jest tak ze po kilku mc noszenia zostaje się bez ? W sensie ja nigdy nie robilam i boję się że jak zrobię i potem wiadomo odnowa /uzupełnianie ale jak będę chciała zdjąć całkowicie to nie chciałbym zostać bez

Nie, nie zostaje się bez
To tylko wrażenie bo jednak wcześniej były dłuższe i bardziej gęste
Może się zdarzyć że nieumiejętnie ściągane spowodują jakieś straty, ale to margines

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

czy któraś z was zaobserwowała u siebie cykle bezowulacyjne po braniu acardu ?
Brałam go we wrześniu było sucho i bezowulacyjny testy były jaśniutkie w dni teoretycznie płodne
i teraz też wzięłam wg zaleceń lekarza i znów to samo test bladziuteńki i prawie zero śluzu. Szukam powiązania

Anula jasne , ze możesz zostać jak trafisz na nieodpowiedni salon lub dziewczynę ktora je robi.
Ja miałam tak w tamtym roku przyjechała taka z olx , rzęsy fajne robila , trzymały sie długo ale zostalam z rzesami 3 na krzyż jak po jakiejś chemi...
Ale jak masz salon , ktory naprawdę robi suoer rzęsy , nie żadnymi tandetnymi klejami , rzesami to nic ci nie wyleci [emoji6]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Anula ja miałam 3 miesiące i jak zdjęłam, to nie zauważyłam, żebym swoich miała mniej.

Hajmal ja nie brałam nigdy acardu ale wydaje mi się, że nie ma to związku z owu. On wpływa tylko na krzepnięcia krwi, a nie na hormony płciowe, które odpowiadają za owu. Mogę się jednak mylić.

Anula ja miałam 3 miesiące i jak zdjęłam, to nie zauważyłam, żebym swoich miała mniej.

Hajmal ja nie brałam nigdy acardu ale wydaje mi się, że nie ma to związku z owu. On wpływa tylko na krzepnięcia krwi, a nie na hormony płciowe, które odpowiadają za owu. Mogę się jednak mylić.
To samo chciałam napisać
Nie wydaje mi się żeby to była wina acardu
A hormony masz w normie?

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Hajmal ja kiedys gdzies wyczytalam, ze moze hamowac owulacje i trzeba zaczac go brac po. Nie wiem ile w tym prawdy, bo tak jak Tynka napisala on tylko rozrzedza krew. Ja biore acard drugi cykl. W poprzednim napewno mialam ovu bo jajo bolalo tak, ze nie moglam siedziec. W tym cyklu jestem jeszcze przed ovu i zobaczymy jak bedzie.
Jesli chodzi o testy to wiesz jak z nimi jest.... raz cos pokaza raz nie.... no chyba, ze masz jakies sprawdzone to nie wiem [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry