• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dżoł trzymam kciuki! Daj znać. W tym samym lab robiłaś?

Nuria już się nie maluje:-)

Rene ja jeszcze nie miałam okazji z brzuszka skorzystać he he ale w lab na badaniach z 6 osób mnie przepuściło w kolejce! W szoku bylam. Co do głowy to mnie boli dość często i to tak, że bez apapu nie przejdzie.

Rene, Tynka tak myslalam, ale wolalam sie upewnić[emoji5]
Mnie glowa od rana napiernicza.
Wlasnie jem kanapkę ze świeżego pieczywa, swojskim smalcem z kielbachą i czosnkiem[emoji23] mniam[emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie dalej głowa boli, pije kolejna kawę, bo śpię na stojąco i nie kontaktuje ze światem [emoji53]
Ja mam podobni dość długie rzęsy ale białe [emoji38] wiec jak nie pomaluje to jakbym ich nie miała [emoji6]

nuria ja jak mam większe brki a nie chece juz uzupełniać to maluje [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Bum zrobilam tą maseczke, i nie wiem czy skora po zmyciu ma byc taka czerwona? Bo u mnie przez dobre pol godz byla czerwona twarz, nie cala tylko miejscami

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry