• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dżoł :( Przykro mi kochana ...tak bardzo mi przykro ...tak się cieszyłam, że z tego wątku jest Nas tyle :( Pewnie ja następna :(
Rene1985 - gdzie w Mińsku takie rzęsy robią ?
Ja wyglądam tak koszmarnie, że chętnie bym chociaż z takich rzęs była dumna:( Cała w pryszczach, blada jak ściana z czerwonymi oczami :(

reklama
No jak przestać jak nie wiem co się dzieje ... czekam już prawie drugi tydzień, ocipieć idzie. K mi zabrania nawet bety zrobić .. dupek mi się kończy - stopniowo odstawiam bo ginka nie chciała przepisać ...
Piździelca dostaje ....

Dlaczego dupka Ci nie dała? Myśle, ze tak wczesnie nie powinno sie odstawiać [emoji53]
Kiedy wizyta?

a myślisz, że ja mam inaczej?! ale spinam dupę i staram się myśleć pozytywnie! jak się boisz to skołuj gdzieś na boku dupka, zapytaj czy ktoś nie ma do sprzedania/oddania .'
Kiedy wizyta???

Nie bądź na mnie zła za zjebe :D

Ostatnia edycja:
Ness rodzinny ci dupka przepisze , no najlepiej go odstawiac tak w 12tc....
Będzie dobrze kochana! Kiedy ty masz ta wizyte?.

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry