• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzol co u lekarza?
Nessi mogę cos o dupku pomyśleć ale dopiero w poniedziałek.
Arte piękne storczyki [emoji7]

reklama
Ja nie chce robić rzęs bo boje sie ze moje wtedy staną sie słabsze, krótsze...
d576ed5d6bc5b812fd2e290ee38d23e1.jpg

Haha o matko ale mi zmarszczki wylazły [emoji38][emoji38][emoji23][emoji23]

No ja jakoś do storczyków mam rękę :) zresztą razem z mamą prowadzimy kolekcje ;) w Polsce mam 3 ale babcia dostała pod swoje skrzydła (swoich zresztą też z 10 ma) tu w Holandii mam już swoich 6 z czego jeden 2 raz zakwitł - miał ponad rok przerwy. Za to mojej mamy kwitną jak głupie :) przeżyły jazdę 900km :D

15871605_361955854160254_4556530927261584953_n.jpg

W macicy czysto. O jajowodach nic nie mowila. Zadnego pecherzyka nie ma. A jak byl to przy becie 1600 mial 3-4 mm. Widocznie sie wchlonal. Krwawienia wcale nie musi byc. Endo duze jakby do ciazy sie przygotowywalo ale nie pamietam rozmiarow. Mam czekac na @ i po niej dzialac.I generalnie napewno chodzi o immunologie bo zachodzic zachodze i zadne inseminacje itp nie sa potrzebne ( bo o to juz tez na wszelki wypadek pytalam). Powiedziala ze moze za krotko biore encorton i jeszcze nie dziala tak jak powinien.
Dzis mam 38 dc to tak jak u Bum normalny cykl [emoji23] mam tylko nadzieje ze nie bedzie miesiac czekac na okres. A teraz wkoncu pije winko, przed sylwkiem kupilam 3 butelki i tylko moglam na nie patrzec [emoji35] tak sie ostatnio spaslam przez te swieta , generalnie zime no i strerydy ze chyba od jutra ide na silke.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

W macicy czysto. O jajowodach nic nie mowila. Zadnego pecherzyka nie ma. A jak byl to przy becie 1600 mial 3-4 mm. Widocznie sie wchlonal. Krwawienia wcale nie musi byc. Endo duze jakby do ciazy sie przygotowywalo ale nie pamietam rozmiarow. Mam czekac na @ i po niej dzialac.I generalnie napewno chodzi o immunologie bo zachodzic zachodze i zadne inseminacje itp nie sa potrzebne ( bo o to juz tez na wszelki wypadek pytalam). Powiedziala ze moze za krotko biore encorton i jeszcze nie dziala tak jak powinien.
Dzis mam 38 dc to tak jak u Bum normalny cykl [emoji23] mam tylko nadzieje ze nie bedzie miesiac czekac na okres. A teraz wkoncu pije winko, przed sylwkiem kupilam 3 butelki i tylko moglam na nie patrzec [emoji35] tak sie ostatnio spaslam przez te swieta , generalnie zime no i strerydy ze chyba od jutra ide na silke.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha kochana poczuj się jak to mieć długie cykle [emoji38][emoji8]
Będzie dobrze , leki beda działać [emoji8]

Agnesis rzesiska masz cudne [emoji7]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Bum maska ta czarna będzie teraz w katalogu za 9.99[emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Hit sezonu [emoji23][emoji23] jeszcze trochę i zamówienie z niego składam [emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Dżoł strasznie mi przykro mam nadzieję że znajdą sposób na twój organizm ale to wszystko dziwne... :(
Agnesis jak masz takie żęsy to po co kasę wyrzucać w błoto ;)
Bum efekt łał!
Kurde muszę chyba zamówić ta czarną maskę bo na mnie to nic nie działa. Wiem że nie jest zalecana w ciąży pytanie czy szkodzi...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry