• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi wiem, że ci ciężko ale naprawdę nie można tak mówić:-( do środy już moment zleci i zobaczysz piękne serduszko. Co do dupka to naprawdę nie masz jak go załatwić? Ja się z tą ginekolog nie zgodzę, że natura wie co robi. Za dużo już dziewczyn poznałam które mają dzieci właśnie dzięki suplementacji progesteronem. I to są zdrowe dzieci! Teraz taka chemia wszędzie, że właśnie nasze organizmy przestają wiedzieć co mają robić.

Nessi wiem, że ci ciężko ale naprawdę nie można tak mówić:-( do środy już moment zleci i zobaczysz piękne serduszko. Co do dupka to naprawdę nie masz jak go załatwić? Ja się z tą ginekolog nie zgodzę, że natura wie co robi. Za dużo już dziewczyn poznałam które mają dzieci właśnie dzięki suplementacji progesteronem. I to są zdrowe dzieci! Teraz taka chemia wszędzie, że właśnie nasze organizmy przestają wiedzieć co mają robić.
Byłam w dwóch aptekach i mi odmówili .. a na rejon się boję iść bo mnie do ginki wygoni...
Coś pomyślę jeszcze ...póki co biorę co 2 dzień ..

Nessi no ja juz sama nie więc co ci poradzić bo u mnie nie spotkałam się z ginekologiem, który by luteiny nie chciał przepisać. Ja żadnych plamień nie miałam, żadnego poronienia, progesteron po owu miałam ponad normę zawsze, a mi gin kazał do 12 tc brać luteine 3 razy dziennie. U mnie w pracy pacjentki nawet 3 razy po 2 tabl mają dawane i do tego swój dupek biorą a z reguły przychodzą z bólem brzucha.

Szkoda, że nie pomyślałam wcześniej ale przecież mogłam mojego gina poprosić o receptę na chociaż trzy paczki dupka. W końcu to mój znajomy z którym rok pracowałam i na bank by mi przepisał. Wykupiłabym ci i wysłała. Teraz będę u niego dopiero 9 lutego:-(

A ja dostałam dzisiaj prezent od męża!

1484334029-aaaaaa.jpeg

1484334043-aaaaaa.jpeg

1484334052-aaaaaa.jpeg

Takie goszczą u mnie na parapecie :-)

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry