Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Byłam w dwóch aptekach i mi odmówili .. a na rejon się boję iść bo mnie do ginki wygoni...Nessi wiem, że ci ciężko ale naprawdę nie można tak mówić:-( do środy już moment zleci i zobaczysz piękne serduszko. Co do dupka to naprawdę nie masz jak go załatwić? Ja się z tą ginekolog nie zgodzę, że natura wie co robi. Za dużo już dziewczyn poznałam które mają dzieci właśnie dzięki suplementacji progesteronem. I to są zdrowe dzieci! Teraz taka chemia wszędzie, że właśnie nasze organizmy przestają wiedzieć co mają robić.
Nie martw się kochana, będę swoją błagać ...Szkoda, że nie pomyślałam wcześniej ale przecież mogłam mojego gina poprosić o receptę na chociaż trzy paczki dupka. W końcu to mój znajomy z którym rok pracowałam i na bank by mi przepisał. Wykupiłabym ci i wysłała. Teraz będę u niego dopiero 9 lutego:-(