D
Deleted member 169981
Gość
Bum ja zamowilam 3[emoji23][emoji23] i moje perfumy today tommorow w promocji[emoji7][emoji7]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bum ja zamowilam 3[emoji23][emoji23] i moje perfumy today tommorow w promocji[emoji7][emoji7]
Dżoł przykro miW macicy czysto. O jajowodach nic nie mowila. Zadnego pecherzyka nie ma. A jak byl to przy becie 1600 mial 3-4 mm. Widocznie sie wchlonal. Krwawienia wcale nie musi byc. Endo duze jakby do ciazy sie przygotowywalo ale nie pamietam rozmiarow. Mam czekac na @ i po niej dzialac.I generalnie napewno chodzi o immunologie bo zachodzic zachodze i zadne inseminacje itp nie sa potrzebne ( bo o to juz tez na wszelki wypadek pytalam). Powiedziala ze moze za krotko biore encorton i jeszcze nie dziala tak jak powinien.
Dzis mam 38 dc to tak jak u Bum normalny cykl [emoji23] mam tylko nadzieje ze nie bedzie miesiac czekac na okres. A teraz wkoncu pije winko, przed sylwkiem kupilam 3 butelki i tylko moglam na nie patrzec [emoji35] tak sie ostatnio spaslam przez te swieta , generalnie zime no i strerydy ze chyba od jutra ide na silke.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Skubana[emoji7] dlatego masz taką ładną buzię[emoji8]Ja rare używam już 3 lata [emoji23]
Majka dzięki [emoji4] nie zaszkodzi , moja siostra ja stosowała w ciąży...
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Za tusz to podziękuję, ja mam na chyba wszystkie uczulenie, ale jakbym sobie zrobiła taki zabieg to może by mi oczy tak nie czerwieniały ..? To na jakiś klej łapią ? Zaraz popatrzę na YouTube...Nessi mogę w rewanżu za CLO wysłać tusz z avon - nowość mega wydłużenia jest na prawdę super
a rzęsy moje były przedłużane metodą objętościową volume russian 3:1
w ogóle u dentysty dowiedziałam się dzisiaj , że wychodzą mi górne ósemki wrrr...
+ zrobiła mi przedniego zęba bo jakąś plamke miałąm i 130 zł zapłaciłam![]()
Nessi ja do Garwolina jadę. Jutro podam ci ich stronę na fb. Pani Beatka to spec.DżołPrzykro mi kochana ...tak bardzo mi przykro ...tak się cieszyłam, że z tego wątku jest Nas tyle
Pewnie ja następna
Rene1985 - gdzie w Mińsku takie rzęsy robią ?
Ja wyglądam tak koszmarnie, że chętnie bym chociaż z takich rzęs była dumnaCała w pryszczach, blada jak ściana z czerwonymi oczami
![]()