• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nuria no zaraz to P spać idzie a młoda szalec będzie haha [emoji38][emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Hejka:-)

Wonderful też życzę miłego dnia:-) ja tak samo miałam w weekend sporo wyjazdów i dzięki temu szybko minął.

Nuria mnie wczoraj głowa bolała i po lekkiej kawce przeszło:-) ja się teraz Inką karmelową delektuję

Nessi ja mam tętno cały czas ok. 100. Ostatnio 98 miałam. W ciąży zawsze wzrasta. Ciśnienie mam ok. 115/70. Już żyje twoją środową wizytą wiesz:-) nie mogę doczekać się jak wstaniesz zdjęcie fasoli.

Rene jak się czujesz? Byłaś na IP? Kuźwa no jak się coś dzieje to zawsze parami. Najpierw te wyniki a teraz upadek. Mam nadzieję, że już powoli dochodzisz do siebie. Taka zbita kość niestety jest bardzo bolesna.

Majka czemu ten twój gin tak olał rozejscie spojenia? Skonsultuj to z kimś innym może. Mnie tylko biodra w nocy bolą od spania albo nie jednym albo drugim boku.

Witam się już z zimną kawą :-), spać nie mogę już od 4 rano , Adaś kopie jak szalony .

Niedziela mi zleciała szybko , obiad a potem WOŚP - potem wrzucę fotę Nadii

Wanderful- miłego tobie tez :)

Tynka- ja piłam inkę na początku ciąży , a teraz tylko zwykła rozpuszczalna , do inki wracam przy karmieniu cycem

Nessi- do wizyty już tuż tuż , staraj się nie stresować :)

Rene- jak tam boli dalej ?

Bum- słodziak twój kotek :-)

nuria- może dziś będziesz mieć lepszy nastrój ;)

Miłego dnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

f8863992b5fb9fc5c89d8be1f85ddf6a.jpg

Nadia to ta z przodu po środku

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka:-)

Wonderful też życzę miłego dnia:-) ja tak samo miałam w weekend sporo wyjazdów i dzięki temu szybko minął.

Nuria mnie wczoraj głowa bolała i po lekkiej kawce przeszło:-) ja się teraz Inką karmelową delektuję

Nessi ja mam tętno cały czas ok. 100. Ostatnio 98 miałam. W ciąży zawsze wzrasta. Ciśnienie mam ok. 115/70. Już żyje twoją środową wizytą wiesz:-) nie mogę doczekać się jak wstaniesz zdjęcie fasoli.

Rene jak się czujesz? Byłaś na IP? Kuźwa no jak się coś dzieje to zawsze parami. Najpierw te wyniki a teraz upadek. Mam nadzieję, że już powoli dochodzisz do siebie. Taka zbita kość niestety jest bardzo bolesna.

Majka czemu ten twój gin tak olał rozejscie spojenia? Skonsultuj to z kimś innym może. Mnie tylko biodra w nocy bolą od spania albo nie jednym albo drugim boku.
Wiesz co no to jest tylko moje przypuszczenie i w sumie lepiej jakby się nie sprawdziło. Ten lekarz taki jest a musi być coś nie tak. Przecież byłam już dwa razy w ciąży i nie miałam czegoś takiego. Inne ciężarne też normalnie chodzą. Przerażające jest też że to dopiero 20tc a będzie pewnie tylko gorzej. Odliczam dni do wizyty u specjalisty.

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Hej witam się z herbatą [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry