Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rene pisala chyba wczoraj ze miala do lekarza jechać po tym upadku. I od tego czasu chyba nic nie pisala.Przepraszam,że zapytam ,martwimy sie na kwietniówkach o RENE,czy któras ma jakies inf od niej?
Rene pisala chyba wczoraj ze miala do lekarza jechać po tym upadku. I od tego czasu chyba nic nie pisala.
Oj do pepco mam kawałek , ostatnio byłam to jej na święta ubrań pokupowalam [emoji4] no , ale dzięki za info zapytam sie mojej mamy czy może będzie przejeżdżać [emoji4] byłam na zakupach , zaraz jeszcze muszę usiąść i z tesco zamówienie na napoje machnac [emoji38]Bum Ty masz malą core, w pepco sa fajne skarpetki te swiateczne z froty chyba przecenione na 2 zl, moze sie skusisz na przyszly rok[emoji5] one sa w takich pudelkach pakowane
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Oj do pepco mam kawałek , ostatnio byłam to jej na święta ubrań pokupowalam [emoji4] no , ale dzięki za info zapytam sie mojej mamy czy może będzie przejeżdżać [emoji4] byłam na zakupach , zaraz jeszcze muszę usiąść i z tesco zamówienie na napoje machnac [emoji38]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...