• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Wróciłam z pracy po 9 godzinach, myślę sobie ''nie nadrobię Was, a tu tylko ze trzy stronniczki''.
Bum, Ty kawy nie pijesz ?
Tynkus - I love U ! Dziękuje za wsparcie kochana :)
Nuria - głowa przestała boleć ?
Nati - ale masz śliczną tancereczkę :)
Agnesis???
Anula <3
Mania -
zdrówka dla młodej
Dżoł - trzymam kciuki za staranka :)
Majcia - kiedy masz tego specjalistę ?
A Carmen gdzie posiało ?

Ostatnia edycja:
Wróciłam z pracy po 9 godzinach, myślę sobie ''nie nadrobię Was, a tu tylko ze trzy stronniczki''.
Bum, Ty kawy nie pijesz ?
Tynkus - I love U ! Dziękuje za wsparcie kochana :)
Nuria - głowa przestała boleć ?
Nati - ale masz śliczną tancereczkę :)
Agnesis???
Anula <3
Mania -
zdrówka dla młodej
Dżoł - trzymam kciuki za staranka :)
Majcia - kiedy masz tego specjalistę ?
A Carmen gdzie posiało ?
31.01 tak więc najpierw będziemy świętować Twoją wizytę ;)

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app

Bez tytułu.jpg
31.01 tak więc najpierw będziemy świętować Twoją wizytę ;)

Mój K powiedział, że jak nie zobaczy bliźniąt to nie uwierzy, że mogę tyle jeść przy jednym dziecku :D
Mój brzuch po 4 obiadach i 3 śniadaniach ...

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    198,5 KB · Wyświetleń: 259
Kochane melduje iż Rene jest właśnie na IP bo dalej ja wszystko boli po upadku że schodów a w środę z koleji ma się zgłosić na zabieg do szpitala w związku z tą Niezgodnościa Genetyczna ... nie może napisać bo ma kiepski zasięg.

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

No to trzymamy za nią kciuki i czekamy na wieści!
Nessi ja z kolei jem co dwie godziny i powiem Ci że na zdrowie to nam nie wyjdzie [emoji23]
Mam już 5kg na plusie gdzie dopiero zacznę toć a w sumie to ważę teraz tyle co z małą w 30tc brzuch też jakoś tak by się zgadzał [emoji33]

Nessi tylko rozpieszczalna jak mm chęć [emoji38]
Brzuchol extra tam nawet trojaczki mogą być [emoji3]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Rene jesteśmy z tobą! Jak tylko będziesz mogła to pisz.

Nessi no ja cały czas mam myśli, że ty jednak w środę zobaczysz bliźniaki na monitorze usg:-) często tak jest, że najpierw wiać jeden pęcherzyk a potem nagle dwa się ujawniają:-) brzuszek extra. Ewidentnie ciążowy!

A ja miałam rano jakiej dziwne wodniste upławy. W sumie ciężko to nazwać upławami, bo ani nie ma koloru ani zapachu to. Nic mnie nie swędzi ani nie piecze...no i miałam przecież kilka dni temu wizytę i było wszystko oki. Oczywiście wystraszylam się, że to wody i pognałam do apteki po paski pH. Jednak wszystko dobrze jest uff.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry