• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka
Rene trzymam kciuki. Wszystko będzie dobrze, Szymuś czuwa nad siostrą i nie pozwoli zrobić jej krzywdy.

Jestem padnięta. Od 3 do 6 rano nie spałam a teraz znowu się obudziłam. Będę chyba odsypiać z mężem w dzień.

Bum paprotki są już ?

Carmen co u ciebie?

Nati powodzenia na wizytach:-) często gdzieś musisz chodzić. Ja to mam 4 tygodnie od wizyty do wizyty, mam wrażenie że to cała wieczność. Ciekawe czy później będę częściej chodziła.

reklama
Dobrze dziewczyny mieć oparcie. Dobrze ze jesteście. Mimo ze jeszcze jeden i będę mieć chyba odleżyny [emoji43] to dobre słowo i wsparcie trochę wynagradza. Bardzo boje sie o maleństwo, rok temu miesiąc po porodzie odszedł mi synek , nie wyobrażam sobie żeby coś teraz miało stać się z Amelką. Czuję się fatalnie i fizycznie i emocjonalnie ... żyjesz cieszysz się a tu nagle jeeeb, kompletne zdolowanie. Ale ostatnio chodziłam z dziwnymi przeczuciami ehh chyba sobie ściągam te problemy.Mimo wszystko dziękuję że jesteście [emoji179][emoji177][emoji173][emoji182]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene Kochana jestesmy z Tobą. Pamietaj ze zabieg jest dla dobra Amelci[emoji8] trzymamy mocno kciuki aby wszystko dobrze sie skonczylo[emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Dopiero jestem w stanie coś napisać ...okropne mdłości żyć nie dają, pomogła mocno miętowa guma do żucia.
Tynkuś,- odsypiaj .. wiem też jak to jest czekać, i czekać na te wizyty.. Co do śluzu to może po kąpieli byłaś ? śluz w wodzie się rozrzedza :)
Carmen, co się z Tobą dzieje ? Daj znaka dziewczyno dymnego albo chociaż piktogram.
Rene będzie dobrze, dzidzia jest silna już, niech Ci tam sprzeda kopniaczka na szczęście ..kiedy poznacie wyniki?
Bum, zakwitło coś na ''plujniku'' ?
Anula ...daj znać kiedy wizytę masz..
Agnesis, co się dzieje ? Nie udzielasz się coś ...
A co się dzieje z Kruczycą ? Ktoś coś wie ?
Tęczowa,
repeat please, :)

hej,
Rene trzymam kciuki żeby wszystko u Was było dobrze. Musi być!
Tynka ja też sypiam, a jakby nie :/
Nessi jutro wielki dzień :)

U mnie dupa... wiedziałam, że w końcu musi być pod górkę, bo kurde w spokoju nic u mnie się nie odbywa. Poszłam do mojego rodzinnego, bo niebawem braknie mi luteiny, no i przy okazji zeby wypisał mi receptę na clexane. Jak wcześniej nie było z tym problemu tak teraz chce zaświadczenie ze szpitala, w którym mam prowadzoną ciąże zaświadczenie, że tego potrzebuje :/ noo a lekarka ze szpitala idzie irlandzkim tokiem rozumowania i już na grudniowym usg powiedziała, ze po 12 tc clexane mam odłożyć, bo ciąży nic nie grozi i ma sobie radzić sama, bez pomocy leków..!!!!!!!!! więc jestem w wielkiej rozterce, bo to czego w ogóle nie planowałam, czyli wylotu do Polski i pozostania tam do porodu chyba się ziści :/

hej,
Rene trzymam kciuki żeby wszystko u Was było dobrze. Musi być!
Tynka ja też sypiam, a jakby nie :/
Nessi jutro wielki dzień :)

U mnie dupa... wiedziałam, że w końcu musi być pod górkę, bo kurde w spokoju nic u mnie się nie odbywa. Poszłam do mojego rodzinnego, bo niebawem braknie mi luteiny, no i przy okazji zeby wypisał mi receptę na clexane. Jak wcześniej nie było z tym problemu tak teraz chce zaświadczenie ze szpitala, w którym mam prowadzoną ciąże zaświadczenie, że tego potrzebuje :/ noo a lekarka ze szpitala idzie irlandzkim tokiem rozumowania i już na grudniowym usg powiedziała, ze po 12 tc clexane mam odłożyć, bo ciąży nic nie grozi i ma sobie radzić sama, bez pomocy leków..!!!!!!!!! więc jestem w wielkiej rozterce, bo to czego w ogóle nie planowałam, czyli wylotu do Polski i pozostania tam do porodu chyba się ziści :/
Niezbyt pokrzepiające wieści :/ Ale może i będzie lepiej jak tu przyjedziesz, oni tam w tej Irlandii nie rozumieją chyba po jakich przejściach jesteś ..A masz u kogo się w PL zatrzymać ? Jak mus, to mus :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry