• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Zaraz będę sączyć[emoji23][emoji483][emoji106]
1484593340-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jestem . Byłam na ostrym dyżurze i szkoda czasu bylo. Nie dość ze żadnego usg bo rtg wykluczony to więcej papierologii jak pisania. Pobadal poklepal zalecił okłady. Skierowanie tylko do szpitala w razie co wystawił. Ale ... Właśnie... w środę niestety czeka mnie kordocentoza. Nie bede pisać na czym to polega bo każda zajrzy A ja tylko płacze na samą mysl... Jak każdy inwazyjny zabieg niesie ryzyko porodu przedwczesnego. Ale niestety musimy godz zrobić bo ponoć coś U nas z genami wyszło nie tak i dziecku grozi maloplytkowosc. Stąd też były wylewy do mózgu U mojego synka wtedy. Nie dość ze przybita jestem do łóżka bo bez pomocy męża nie wstane to jeszcze info o tym. Na szczęście zabieg będzie wykonywał najlepszy specjalista w Polsce dr Roszkowski. Jednym słowem jestem w dupie

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene myślami jestem z Toba, musi być dobrze [emoji110]

Rene- będzie dobrze , musi być zaciskam &&& dla was

Agnesis , Nessi- to bez senność czy już się gdzieś zbieracie ?

Ja zbieram się do szkoły i przedszkola , a potem endokrynolog i diabetolog

Siedzę z zieloną herbatką o miłego dnia ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry