• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A wprowadzają tam jakieś wzmocnienia? Stan wyjątkowy? Jakieś ewakuacje z miejsc zagrożonych?
Mieszkaja w tych wielkich namiotach, w takie mrozy !!!!!! I z takimi ilosciami sniegu!!!!!
Cala italia skupia sie na srodku wloch,pracuja dzien i noc!!!! I psy odnajduja albo zwloki albo kogos kto przezyl.
Dzis rano niestety odnalezli 6latka razem z jego rodzicami [emoji22][emoji22][emoji22]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie uspokoi sie,bo mowia ze sie przesuwa. Polnoc wloch przesuwa sie do gory a dol w prawy bok idzie....a ze jedno idzie w jedna strone a drugie w druga to dlatego w centralnej czesci trzesie.
Ponoc mamy sie przesunac w strone balkanow......jak ma sie przesuwac to niech sie tak dzieje,ale niech kurde niewinni ludzie nie umieraja

Nie uspokoi sie,bo mowia ze sie przesuwa. Polnoc wloch przesuwa sie do gory a dol w prawy bok idzie....a ze jedno idzie w jedna strone a drugie w druga to dlatego w centralnej czesci trzesie.
Ponoc mamy sie przesunac w strone balkanow......jak ma sie przesuwac to niech sie tak dzieje,ale niech kurde niewinni ludzie nie umieraja

Dokładnie, kurde nie może się spokojniej przesuwać skoro musi.

Carmen o jeju, ja sie panicznie boje takich rzeczy. Dawno bym zwiała.
Stresujesz sie tym wszystkim a to wcale nie pomaga przy zajciu w ciaze niestety.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen ja czuje ze mi tez sie nie uda. Nie obedzie sie bez jakiegos leczenia. Tyle lat seksu i nic[emoji15]

Hehe sorry nie smieje sie z ciebie,ale przypomniało mi sie jak mama mi zawsze mowila,zeby uwazac,ze to ze tamto ze jak mnialam kiedys chlopaka to zeby nie szalec,bo o ciaze to NIE TRUDNO [emoji19][emoji54] taaaa
A właśnie ze trudno.
Ja juz jestem nastawiona negatywnie,bo i tak jest zawsze rozczarowanie i tak..dlatego chyba tak mi latwiej.
U mnie "dopiero" [emoji54][emoji54][emoji54] 7 cykl , a niedawno wlazlam tu ze sie staram bla bla bla....czas leci,ja sie starzeje i chu.. mnie tylko strzela

reklama
Carmen moj tez 7, przybij piąteczkę[emoji5] ja pamietam jak moj do mnie przyjezdzal jeszcze to mu zawsze ojciec gadal zeby uwazal[emoji23][emoji23]
No i uwazalismy czasami [emoji23]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry