Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hehe wole poczekać niż wierzyć, że coś jest i się rozczarować Kochana.Wonder tosss wez.wyciagnij.
My sie napawamy nawet i cieniem.[emoji23]
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
A ja nie z tych..wolalabym sie cieniem najarac,ale u mnie to nawet i cienie nie wychodza wiec to juz inny temat. U mnie zawsze jest bialo wiec zalamka i tak jest i tak [emoji35]Hehe wole poczekać niż wierzyć, że coś jest i się rozczarować Kochana.Ja z tych racjonalnych
![]()
A ja nie z tych..wolalabym sie cieniem najarac,ale u mnie to nawet i cienie nie wychodza wiec to juz inny temat. U mnie zawsze jest bialo wiec zalamka i tak jest i tak [emoji35]
O ludu aż tak :| faktycznie strach i coraz częściej się pojawiają co? Biedni ludzie, co muszą przeżywaćBum caly czas na srodku wloch,ale z tego co wiadomo wlochy przedziela sie na dwie czesci, niestety sie rozdziela i widze to na czarno.....chcialabym zjechac ale moj nie chce...bo prawda jest taka,ze zaczynam sie bac bo wszystko sie przesuwa wiec i idzie na polnoc w strone do mnie.
Kiedys jak mala sie urodzila to pamietam,ze bylo trzesienie oddalone ode mnie z 300km ale.niestety czulam to nawet w domu,caly zyrandol dynda£ tak szybko i lozko tak sie ruszalo i halasowalo jakby nim poruszano w dziesieciu. Jak bedzie trzesienie w milano to chyba kurw....wszystko runie [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20]
Masakra a człowiek nażeka....O ludu aż tak :| faktycznie strach i coraz częściej się pojawiają co? Biedni ludzie, co muszą przeżywać![]()