• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Rene boli nadal?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Już o wiele lepiej. Chyba przyzwyczailam się do bólu bo do tej pory jak przekrecalam się bolało i odpuszczalam A teraz na siłę się podnoszę mimo ze boli. W sobotę minie tydzień od upadku wiec myślę że jeszcze tydzień i ból minie całkowicie. Choć lekarz mówi że będzie to ze mną już do końca. Wcześniej czy później ba zmiany pogody ból będzie powracal. Sobie narobilam ...

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Eee a która to miała dziś testować??

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Wonderfull zdaje się
Ciekawe czy testowała [emoji16]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
No właśnie [emoji41][emoji41] może padła z wrażenia [emoji6]

Ness robaczku jak tam ? W domu dziś została?

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Anula wiesz ze u mnie wczoraj w nocy byly seksy[emoji23] obudzilam sie o 23 i mi sie zachciało[emoji23] moj troche jeczal ze go obudzilam, ze spac mu nie daje [emoji23] pierwszy seks w dni plodne które i tak sie juz kończą haha[emoji23][emoji23]

Tynka, Majka, Tęczowa, Nati, Nessi, Rene jak sie macie mamuski?[emoji8]

U mnie tragedia. Wczoraj miałam kolędę więc od rana sprzątałam a potem wzięłam sobie na noc dwulatkę. Do północy chasała a potem dała koncert że chce do domu. W końcu zasnęła na rękach. Ledwie śniadanie zjadłam i musiałam ja odwieźć bo przyszła w czapce z butami w ręku. Ogólnie przesłodka, naśmialiśmy się, nie wysłaliśmy ale to nic w porównaniu do bólu łona jaki teraz czuję. Chyba muszę przyzwyczaić się do tego że jestem kaleką :(

No właśnie [emoji41][emoji41] może padła z wrażenia [emoji6]

Ness robaczku jak tam ? W domu dziś została?

Leżę w domciu, leżinguję się. Nie plamię tylko boki brzucha mnie bolą bez przerwy... da radę wytrzymać.

reklama
Nuria u.mnie też były ale chyba dlatego że pocisnelam m że nuda [emoji23]

Rene a to dobrze a boli to pewnie wiesz rozciąga się wszystko w końcu arbuz będzie podwójny [emoji41] a tak na marginesie to nigdy nie widziałam blizniakowego brzucha ciekawe czy ogromny będzie [emoji6]

Majka ozesz ... po smaruj czymś może albo co

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry