Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czyli @ się rozkręciła [emoji106]Bum możesz mi napisać termin kolejnej @
Prawdopodobnie 28.02 ale jak to będzie to nie wiem. Może być wcześniej....zależy kiedy dupka zacznę.
Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Od 3 [emoji6] po 1tabl [emoji5]Czyli @ się rozkręciła [emoji106]
To dobrze, możesz działać
Ja jutro zaczne clo
Bum od którego dnia cyklu brałas clo?
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
O właśnie taki ból. Idę sie położyć bo mała aż kopie jak wściekła.Bum przypomnij sobie posty Nessi jak się o ciąży dowiedziała! Już sobie tu wróżyła pozamaciczną bo ją jajnik bolał!
Nessi mam rację, że tak było?
Rene kurcze na pewno za dużo się napracowałaś. Ja jak całe mieszkanie zamiotłam i pomyłam podłogi to miałam to samo. Jakby mi które kręgosłup na pół chciał złamać:-/
Nati ja też ciastko zrobiłam. Właśnie szarlotka się piecze:-) chyba skocze do sklepu po bitą śmietanę i lody a co mi tam. Będę świętować kolejne maluszki:-)
Też miałam brać od 3 dc rano po 1 tabletceOd 3 [emoji6] po 1tabl [emoji5]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...