• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A mnie martwi to , ze ten jajnik mnie boli [emoji19]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Bum przypomnij sobie posty Nessi jak się o ciąży dowiedziała! Już sobie tu wróżyła pozamaciczną bo ją jajnik bolał!
Nessi mam rację, że tak było?

Rene kurcze na pewno za dużo się napracowałaś. Ja jak całe mieszkanie zamiotłam i pomyłam podłogi to miałam to samo. Jakby mi które kręgosłup na pół chciał złamać:-/

Nati ja też ciastko zrobiłam. Właśnie szarlotka się piecze:-) chyba skocze do sklepu po bitą śmietanę i lody a co mi tam. Będę świętować kolejne maluszki:-)

Bum mnie bolal tez dlugo, od owu az do momentu jak zaczelam krwawic. myslalam ze w jajowodzie siedzialo ale nie. nawet jak mi beta spadala to dalej pachwina bolala ;-/

Bum możesz mi napisać termin kolejnej @

Prawdopodobnie 28.02 ale jak to będzie to nie wiem. Może być wcześniej....zależy kiedy dupka zacznę.

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Hajmal gratulacje [emoji1][emoji1][emoji7] teraz na pewno sie wszystko uda [emoji8]
Nuria nie mam żywej krwi, był jasny beż, ciemny beż, brąz, a teraz cholera wie, taki ciemny czerwony jest teraz [emoji53] dupa dupa dupa [emoji6]

Bum możesz mi napisać termin kolejnej @

Prawdopodobnie 28.02 ale jak to będzie to nie wiem. Może być wcześniej....zależy kiedy dupka zacznę.

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Czyli @ się rozkręciła [emoji106]
To dobrze, możesz działać

Ja jutro zaczne clo
Bum od którego dnia cyklu brałas clo?

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Czyli @ się rozkręciła [emoji106]
To dobrze, możesz działać

Ja jutro zaczne clo
Bum od którego dnia cyklu brałas clo?

Od 3 [emoji6] po 1tabl [emoji5]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Bum przypomnij sobie posty Nessi jak się o ciąży dowiedziała! Już sobie tu wróżyła pozamaciczną bo ją jajnik bolał!
Nessi mam rację, że tak było?

Rene kurcze na pewno za dużo się napracowałaś. Ja jak całe mieszkanie zamiotłam i pomyłam podłogi to miałam to samo. Jakby mi które kręgosłup na pół chciał złamać:-/

Nati ja też ciastko zrobiłam. Właśnie szarlotka się piecze:-) chyba skocze do sklepu po bitą śmietanę i lody a co mi tam. Będę świętować kolejne maluszki:-)
O właśnie taki ból. Idę sie położyć bo mała aż kopie jak wściekła.
Bum ja jak zaciazylam też mnie bolał jajnik ale lewy. Taki urok chyba

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Od 3 [emoji6] po 1tabl [emoji5]

...życie cudem jest...
Też miałam brać od 3 dc rano po 1 tabletce
Ale się zgapiłam
Jak zaczne od 4 dc to chyba się nic nie stanie co?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry