• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jeju dziewczyny ale ja głupia jestem.. Ja to jednak pedantka jestem. Sprzątnelam ale tak mnie w dole kręgosłup boli jakbym co najmniej skurcze miała z kręgosłupa. Muszę się wyprostować żeby ból minął. No okropne to jest :( :(

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Weź nie szalej glupolu .. okulary przeciwsłoneczne załóż i nie patrz na syf ... albo starego zagon [emoji41][emoji41]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Czyli @ się rozkręciła [emoji106]
To dobrze, możesz działać

Ja jutro zaczne clo
Bum od którego dnia cyklu brałas clo?

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
Tak. Dała czadu i to w parze :-( dodatkowo rozwolnienie.... Więc podwójnie brzuch boli :-(

Aczkolwiek nie szaleje za bardzo. Jutro się rozkreci. Brzuch przestanie boleć za to ruszy co innego :-(
Muszę dzwonić w pon do Doktorki żeby się na monit umówić bo teraz ostatnie clo biorę.... Ten cykl trwał 34dni. Późno dupka zaczęłam brać, a zioła chyba uśpiły objawy przed @

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Weź nie szalej glupolu .. okulary przeciwsłoneczne załóż i nie patrz na syf ... albo starego zagon [emoji41][emoji41]

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Właśnie wraca z pracy na wkurwie bo mówił że posprząta ale jak zwykle musiałam zrobić po swojemu... A teraz cierpię :(
Hmmm szarlotka... może i Ja zrobię ale to później

Właśnie wraca z pracy na wkurwie bo mówił że posprząta ale jak zwykle musiałam zrobić po swojemu... A teraz cierpię :(
Hmmm szarlotka... może i Ja zrobię ale to później

No ja też ogarniam bo jak słońce zaswiecilo to łooo matko ....

Hmm właśnie ciacho jakieś trza poczynić ... dostałam wczoraj niezła ilość jabłek [emoji41]

Kuzwa a ja gęba jak u niemowlaka za to na szyji mi drobne pryszcze wyszły... szlak
.. z brudu kuzwa czy co[emoji23]? .. już nie wspomnę o moim mega minusowym libido ... aż się stary wczoraj obrazil upsss ... no nie mogę i ciul[emoji23]

A ja nic nie pieke.
Zrobiłam sałatkę z sałaty lodowej i szynki sopockiej, z jajkiem i innymi warzywami. Na jogurcie - na kolacje. Potem upieke świeże bułki. I to dziś na tyle bo zdycham....

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

A ja nic nie pieke.
Zrobiłam sałatkę z sałaty lodowej i szynki sopockiej, z jajkiem i innymi warzywami. Na jogurcie - na kolacje. Potem upieke świeże bułki. I to dziś na tyle bo zdycham....

A mi to się zupa marzy moje chłopaki to jedynie rosół i pomidorowa ... a dla samej siebie to mi się gotować nie chce...

Maziajka moj nowy gin powiedzial mi na 1 wizycie po @ po poronienu zeby w tym miesiacu to spontanicznie probowac . Od razu, no jakos sie udalo. Od razu po tescie kazal mi zrobic zastrzyki claxen. No i musze dzis zrobic tylko czekam do wieczora bo z rana biore acard nie chce za duzej kumulacji.
Wezme tez dupka mam jeszcze pare tabletek.
W poniedzialek mam planowa wizyte u gina.
Bum a o ile mi lekarz nie zleci bety to nie pojde. Co ma byc to bedzie, a jak bym poszla to bym sie bardzo stresowala.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mania mozesz od 4. Normalnie sie zaleca od 5 do 9 dc takze luzik [emoji6]

Napisane na iPhone

reklama
Bum przypomnij sobie posty Nessi jak się o ciąży dowiedziała! Już sobie tu wróżyła pozamaciczną bo ją jajnik bolał!
Nessi mam rację, że tak było?

Rene kurcze na pewno za dużo się napracowałaś. Ja jak całe mieszkanie zamiotłam i pomyłam podłogi to miałam to samo. Jakby mi które kręgosłup na pół chciał złamać:-/

Nati ja też ciastko zrobiłam. Właśnie szarlotka się piecze:-) chyba skocze do sklepu po bitą śmietanę i lody a co mi tam. Będę świętować kolejne maluszki:-)
Dokładnie kochana i z tego właśnie powodu poszłam dużo wcześniej na usg. Masz bardzo dobrą pamięć żabciu :*
Przejechalam 50 km i kupilam w rosmanie. Zobacz załącznik 793217

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hu Hu !!! Gratuluję kochana !!! Teraz już będzie dobrze ..:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry