• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Carmen jak randka z mężem?[emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, jest prawie druga w nocy a ja w ogole nie spie, jestem zmeczona padam na ryj a nie moge spac.
Juz z jakieś pare miesiecy tak mam..[emoji54]

Nuria randka ok ale doszla jeszcze szwagierka chlopakiem i z niunka 4 miesieczna. Objadlam sie jak prosie i opilam.

Mi paprotki wyszly tylko przedwczoraj i wczoraj a testy owu.w ogole biale sa. Wiec jedno z drugin sie nie pokrywa. Wydaje mi sie ze ten na sline wykryl owu,bo temp zaczela od dzisiaj rosnac[emoji54][emoji54][emoji54] zresztą mam gdzies. Czekam na cykl z clo. Dzis oznjamilam.przy stole.mezowi,ze mam nadzieje ze beda blizniaki,wytrzeszczyl oczy i zaczerwienil sie przy wszystkich. Mowilam,ze co wieczor prosze o bliznikai ahhahaa.
A tak na prawdw to chcialabym bardzo dwa za jednym zamachem.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka:-)

Agnesis ale figura!

Carmen extra włoski! Też kiedyś miałam taką karbownicę do włosów. Super to wygląda.

Bum czekam na twój teścik:-)

Nessi bardzo współczuję młodości:-( ja rano miałam tylko jak lodówkę otwierałam i zęby myłam. Najgorzej było wieczorem ale i tak padałam o 20 spać, więc w sumie jakoś dawałam radę. Po 12 tygodniu będzie lepiej:-*

My tu wszystkie tak na swoje figury narzekamy, a takie ładne dziewczyny z nas, że hej!

reklama
Hejka spokojnie , dopiero wstalam zaraz zrobię [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry