• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Tęczowa - niezmiernie mi przykro :( Wiem niestety co przeżywasz kochana ... Jak dasz radę, to pisz z Nami ...rozmowa pomaga. Ale w swoim czasie ...

U mnie dzisiaj pierwsza @ przyszła i to w pracy jeszcze ...dzisiaj zamawiam testy owu z alledrogo - bo nie wiem ile ten cykl może wynosić. Licząc od zabiegu to dostałam go po 26 dniach.

NeSSi obys długo nie czekala kochana i w koncu skończyło się tak jak powinno

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję kochana ... obym nie musiała czekać kolejnych 4 lat bo może być już wtedy dla mnie za późno :sorry2: Z drugiej strony to ja chcę najpiew swój nowy cykl poznać, bo coś czuję, że się pozmieniało ... mam tylko nadzieję, że chociaż będzie regularny :rolleyes2:

Mnie etap śniadaniem przeszedł po pół roku małżeństwa. Stwierdziłam ze skoro oboje pracujemy to czemu ja mam mu robić śniadania.. Wyjątkiem były tygodnie kiedy pracowałam na 1 zmianę bo przy okazji zrobiłam sobie i mężowi. Za to weekendy mąż robi śniadania. Rozpieszcza mnie[emoji4]

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry