• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
A u mnie w doz kolejka jak stad do Warszawy w jednej i w drugiej
Kupiłam dwa testy w jednej aptece, dwa w drugiej, żeby nie myśleli ze jakas dziwna jestem [emoji23][emoji23]

Dżoł to akurat żaden wyznacznik:-) to że są blade, to nie znaczy że nie będzie piku LH i owu. Mnie gin powiedział w klinice, że cykl bezowulacyjny i co ha ha ha.

Agnesis ha ha ha! Dlatego proponuję zrobić to co Arte! Trzeba się przerzucić na zamówienia na gemini:-) ja od razu po 6-8 zamawiałam:-)

no wlasnie wiem, bo jakbym czekala na 2 rowne krechy to bym sie chyba nigdy nie zaczela bzykac. tylko nie wiem czemu moj gin sie tak uparl ze mam robic, no to robie. i jak kiedys zajde to mu kuzwa je pokaze , ze nic nie wykazuja a owu byla.

Tynka tez zamawiałam na gemini po 10 sztuk rożnych firm, ale zapasy sie skończyły [emoji12] a te doz sa dobre [emoji6]
Bum kupiłam dwa takie i dwa takie [emoji16]

Bum nie kuś [emoji23]
Bo wlasnie stałam przed szafka i patrzę na nie mowię "nic nie piłam 2 godziny, moze machnę" a za chwile "nie, nie rano" i schowałam [emoji12]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry