• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Arte ja bym chciala żeby mi z dupy w cycki poszło [emoji23] a idealnie by było jakby z nóg zeszło na cycki o [emoji38]

Bum ty to expres jestes [emoji6][emoji108]
Trzymam kciuki za bete, napewno ladna bedzie.

Agnesis mnie tez juz test korci [emoji23][emoji16]
Kiedy najwczesniej mozna zrobic?? 10 dpo czy za wczesnie?

Hajmal piekna krecha [emoji7][emoji7] trzymam kciuki za wizyte. Koniecznie daj znac!!

Milego dnia wszystkim [emoji8]
Spadam do pracy [emoji13][emoji13][emoji13]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Od 10dpo moze już cos wychodzić. Zaraz nakupie testów i bede szaleć. A pewnie bedzie jak zawsze [emoji12]

Hejka:-)
Bum trzymam kciuki za piękna betę. Ja się z tą paskudna luteina pod język męczyłam do końca 12 tygodnia:-( jest obrzydliwa fuj.

Hajmal ale pięknie kreska ciemnieje! Gratulacje kochana raz jeszcze.

Agnesis ja 10 dpo miałam już bladzioszki, ale ten mój syn się wyjątkowo szybko zagniezdzil widocznie. Trzymam kciuki:-)

Arte też bym chciała sobie wybrać z czego chudnąć, a tu jak na złość to co mam największe, to zawsze zostaje:-/

Dżoł kiedy będziesz testować?

Carmen a ty kiedy teraz masz wizytę u ginekologa?

Nessi jak się czujesz? Dziś podglądasz maluszki? Mnie się wydaje, że będzie chłopczyk i dziewczynka u ciebie.

reklama
Kuźwa a mi robotnicy całą łazienkę rozwalili i aż smutno się zrobiło hihihi ...

Mojej bety to sama jestem ciekawa , bo jak wyjdzie <1.2 to się załamie chyba serio , nie wiem co wtedy by to mogło być ...

Arte gratulacje zejścia z wagi jak idzie z cycków to dobrze potem zejdzie z brzucha ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry