• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Agnesis jutro nawet ci sie nie opłaca sikac , oby to było zagniezdzenie !
Moze wstrzymam się z wysylka do czwartku? Jak w czwartek rano na tescie będzie biel ro wysle z rana i na piątek bedzie u ciebie [emoji5]?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Jestem głupia jak but [emoji53] zrobiłam zakupy i zamiast zostawić je w aucie, poczekać az moj wróci z pracy i je wniesie, to je kur*a przytaszczyłam do domu. A wszystko dlatego, ze nie wiedziałam w której torbie sa lody [emoji55]
Patrzę w wc a tam znow kropla krwi, tyle ze takiej ciemnej bardzo. Teraz nie plamie, ale brzuch mnie boli. Albo cos jest na rzeczy albo mam ciaze urojona [emoji55]

Ad1. Jebłam [emoji23][emoji23][emoji23]
Ad2. Obstawiam zagniezdzenia ciag dalszy. Mi osobiscie dupek "zatamowal" plamienie/krwawienie bo zaczelam plamic dopiero po 4 dniach od spadajacej bety. A wczesniej nie bralam ( bo gin twierdzil ze jak ciaza ma sie utrzymac to sie utrzyma bez tego) i poronienia plamilam prawie caly czas.
Zrob w poniedzialek bete i bedzie wiadomo co w trawie piszczy.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Pędzę :D
A tak serio to bym pojechała sobie do PL :( jakoś tak mi tęskno się zrobiło
A ja jesce troske i psylece [emoji1][emoji1] najpierw posiedze w stolicy tydzien, potem na miesiac do mamy i w maju znowu na tydzien do stolicy (a w sumie pod nia [emoji14][emoji14] )

Agnes moze faktycznie sie zagniezdza hmmmm..kufa nasze ciala sa skomplikowane. Ja w zeszlym cyklu plamilam.bez niczego.....a u ciebie albo zagniezdzanko albo nie wiem co.
Trzymam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

eoc973pftscitkc0.png

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Poczekam i zobaczymy czy przyjdzie @ czy cos sie wykluje. Moze w piątek skocze na betę jak mnie moja niecierpliwość w dupę bedzie parzyć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry