• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Rene nie panikuje , tylko to jest ból nie taki ooo , ze boli ino serio boli mocno ...

Edit: to jest moja 4 ciąża i nigdy mnie tak nie bolal mocno...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...
Bum wiem i rozumiem że boli bo to dość specyficzny ból ale na ten ból i tak nic nie dostaniesz. A nerwy i stres tylko ci bardziej szkodzą. Spróbuj sobie okladzik zrobić jakiś.
Mnie aż stawiało do pionu z tego bólu ale potem przeszło kiedy łożysko przejęło funkcje wszystkie. A niestety do tego czasu pracują jajniki wiec to dobry objaw i tak sobie wmawiaj

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Poszlam sie wykąpać, moj wchodzi do łazienki, patrzy sie na mnie i mowi "ale masz jakieś żylaste cycki nie podobaja mi sie" myslalam ze go pieprzne litrowym płynem do kapieli ktory akurat mialam w ręku[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem głupia jak but [emoji53] zrobiłam zakupy i zamiast zostawić je w aucie, poczekać az moj wróci z pracy i je wniesie, to je kur*a przytaszczyłam do domu. A wszystko dlatego, ze nie wiedziałam w której torbie sa lody [emoji55]
Patrzę w wc a tam znow kropla krwi, tyle ze takiej ciemnej bardzo. Teraz nie plamie, ale brzuch mnie boli. Albo cos jest na rzeczy albo mam ciaze urojona [emoji55]

Agnesis moze wsadz sobie tampona, poczekaj z pol godziny i wyjmij i zobacz czy jakas krew bedzie, czy mwize jakis sluz brazowy? Czy w ogole bedzie czysty?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria krwi nie ma.
Tylko moja głupota mnie boli. Ja jestem taka głupia, ze muszę wszystko sama [emoji53]

reklama
Rene tak w sobotę. Plamilam od 5dpo przez 3 dni. Wczoraj i dzis czysto, do póki nie szarpnęłam tych siat [emoji35]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry