• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzol nie znasz sie [emoji23] [emoji12] mi wyszedł pozytyw 10dpo Nessi wyszedł pozytyw 10dpo i wielu innym [emoji12] a dzis mam 12dpo. Zero dupka, wiec i tak @ przyjdzie i tak [emoji12]
Anula zesz malpy francowate nie chcą sie od nas odczepić [emoji12]

reklama
Tak tak wiadomo, każda ciaza jest inna i tak dalej, ale ja chyba już dzis dostanę @ bo mam od groma brązowego śluzu, szyjka coraz bardziej miękka. I teraz nie wiem od kiedy liczyć 1dc [emoji23] zobaczymy czy bedzie dzis tego dużo i jakie kolory mnie nawiedza [emoji38]

A co do tego clo to bez różnicy czy rano czy wieczorem? Bo jak dzis @ sie rozkręci to w poniedziałek bedzie już 5dc a listonosz pewnie bedzie popołudniu. Chyba ze przyjdzie we wtorek [emoji12] jeszcze muszę sobie luteinę załatwić, a nie ma mojej pani z apteki i muszę kombinować chyba receptę [emoji23]

Agnes no mi też zawsze szybko wychodziły testy 9-10 dpo także tego .. nie kupuje więcej bo szkoda kasy hehe ....
Najgorzej jak w weekend przyjdzie i człowiek będzie jak dętka[emoji58]

Ness fajny czas się szykuje,jak mamuska będzie blisko :) .Jak zatoki ?

Mum posikala na testa ?

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Anula ja sie wkręciłam w tym cyklu i zrobiłam 5 testów [emoji23] pierwszy raz w życiu zrobiłam tyle testów w jednym cyklu Haha dupek na głowę mi padł [emoji12]

Agnes no mi też zawsze szybko wychodziły testy 9-10 dpo także tego .. nie kupuje więcej bo szkoda kasy hehe ....
Najgorzej jak w weekend przyjdzie i człowiek będzie jak dętka[emoji58]

Ness fajny czas się szykuje,jak mamuska będzie blisko :) .Jak zatoki ?

Mum posikala na testa ?

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Wzięłam ten silniejszy antybiotyk i trochę ruszyło :)
A mieszkanko będzie miała małe, ale z racji wieku w sam raz dla niej :) Mniej sprzątania :)
Link do: Mieszkanie jednopokojowe z ogródkiem.

reklama
Anula ja sie wkręciłam w tym cyklu i zrobiłam 5 testów [emoji23] pierwszy raz w życiu zrobiłam tyle testów w jednym cyklu Haha dupek na głowę mi padł [emoji12]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry