• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wzięłam ten silniejszy antybiotyk i trochę ruszyło :)
A mieszkanko będzie miała małe, ale z racji wieku w sam raz dla niej :) Mniej sprzątania :)
Link do: Mieszkanie jednopokojowe z ogródkiem.
Przytulne mieszkanko ;) blisko ciebie ?:) bo dodatkowa para rąk będzie potrzebna [emoji6]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Nessi bardzo ładne mieszkanie i ogródek, super po prostu i po remoncie najważniejsze [emoji4][emoji106]

Przytulne mieszkanko ;) blisko ciebie ?:) bo dodatkowa para rąk będzie potrzebna [emoji6]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
W bloku obok ...ale najazdu mamy dzień dnia nie mam się co obawiać ..nie ten typ kobiety co się lubi wtrącać .. :)

Ona jest mega zadowolona, bo miała mieszkanie w betonowej płycie na 10 piętrze ...3 pokoje + kuchnia + łazienka + wc ...dużo chodzenia by to ogarnąć prawie 60m2. I czynsz 480zł dla jednej osoby to dużo przy jej emeryturze ..teraz będzie płacić niespełna 200 zł. Cieszy się jak dziecko :D

Hejka

Agnesis ja bralam CLO jak mi sie wspomnialo raz rano , raz na wieczór [emoji4]

Kuzwa zrobilam sobie zupke ser w ziołach , bo nic innego na razie nie idzie w tym syfie zjeść i musiałam ją wylać [emoji52] tak mi troszkę zle [emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Agnes zalezy ile tabl. dziennie bedziesz brala. ja jak bralam 2 , to jedna rano, druga wieczorem. ale jak bedziesz brala jedna to chyba obojetnie kiedy, wazne zeby o tej samej porze.
Ness kiedy wstawisz zdjecie bąbelków? :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Agnes zalezy ile tabl. dziennie bedziesz brala. ja jak bralam 2 , to jedna rano, druga wieczorem. ale jak bedziesz brala jedna to chyba obojetnie kiedy, wazne zeby o tej samej porze.
Ness kiedy wstawisz zdjecie bąbelków? :biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Jak trafię w końcu do gina ...wyniki badań odbieram w poniedziałek to pewnie wtedy pójdę -jeszcze nie wiem do którego :p

reklama
Ja mam ochotę na te chipsy z lodami [emoji23] ale nie bede przeginać, bo sie w spodnie nie zmieszczę niedługo [emoji12][emoji12]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry