• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Agnes zalezy ile tabl. dziennie bedziesz brala. ja jak bralam 2 , to jedna rano, druga wieczorem. ale jak bedziesz brala jedna to chyba obojetnie kiedy, wazne zeby o tej samej porze.
Ness kiedy wstawisz zdjecie bąbelków? :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Jedna bede brała, żeby mi jajniki nie wybuchły [emoji23] zadzwonie pózniej do gina, moze sie dostanę na usg i receptę na luteinę wydębię [emoji12]

reklama
Ale z was ranne ptaszki , mi to tak się wstać nie chce zwłaszcza ze ferie i dzieciaki tez śpią :-)

No mi cienie cienia wychodziły 9dp , a taki ze można było fotkę zrobić to 11dpo

Ja teraz z m bierzemy się za budowę domu , ale na starość planuje wracać do miasta , do bloku i na parter ew.. 1 piętro , małe mieszkanie i koniec :-)

Idę zrobić kawę , a potem do Lidla , dziś maja być rzeczy dla noworodków i staniki do karmienia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja.

Wczoraj były przytulanki... Ale to potrójne clo mnie wysuszylo. Na początku był problem ale potem jakoś poszło. Dziś już olej z wiesiołka poszedł w ruch

No i działamy he he :-) a
Mam na niego ochotę znowu

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Arte jakby moj nie był w pracy to chyba tez bym sie na niego rzuciła [emoji23] wyposzczona jestem jak nigdy [emoji12]

Rene to u mnie we wtorek tak było, tylko pługi zaspały i był armagedon na drogach [emoji6]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry