Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A daj spokój, ja się tam boję jechać ..ostatnio to się baby prawie lały o ciuszki dla dzieci ..Nessi ma być właśnie dużo rzeczy dla mam. Tylko znając moje tempo zanim dotre to nic nie będzie
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]A daj spokój, ja się tam boję jechać ..ostatnio to się baby prawie lały o ciuszki dla dzieci ..
Boję się, że będę musiała komuś wlaćalbo z łokcia dać
![]()
Odpuść. Innym razem będziesz dźwigać. Ja wczoraj myślałam ze do szpitala bede jechać. Zaczął mnie tak brzuch boleć jak na okres ,że po dwóch nospach ciut przeszło ale już płakałam z bólu. Ten mój obsrany był [emoji23] bo zdążyliśmy się troszkę posprzeczac o rzeczy w zmywarce [emoji23][emoji23]. Potem latał jak opętany koło mnieLecę się szykować po młodego do szkoły ..wzięłabym sanki, ale chłop 30 kg waży i nie wiem czy mogę tak podźwigać. Odpukać - od dawien dawna nie plamię ...
Posikala [emoji6]Agnes no mi też zawsze szybko wychodziły testy 9-10 dpo także tego .. nie kupuje więcej bo szkoda kasy hehe ....
Najgorzej jak w weekend przyjdzie i człowiek będzie jak dętka[emoji58]
Ness fajny czas się szykuje,jak mamuska będzie blisko.Jak zatoki ?
Mum posikala na testa ?
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."