• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Monius zrób ,będziesz wiedziała na czym stoisz ....to leć czekam tu :)

Nati no każdy organizm reaguje inaczej .... najgorsze to to że plemniory 3mc się regenerują ....kurcze długo ..

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

nie kazala robic bety, tylko wspomnialam jej o tym tsh i kazala to zrobic skoro mialam przed zajsciem 2,52 wynik

Aha no to pewnie. To dobrze :) Wszystkiego dowiesz się na wizycie :)

Monius zrób ,będziesz wiedziała na czym stoisz ....to leć czekam tu :)
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

No właśnie... kurcze, chyba pojadę kupić, ale jadę po M. i uda mi się zrobić go pewnie gdzieś dopiero za 2 godzinki..Powinnam poczekać, ale muszę zabić te moje durne myśli jak najszybciej :O

anula oj nie ładnie , nie ładnie prowokować do zabawy :D

moniusia lepiej sprawdzić , niż się stresować :)

Nati to żadna impreza , tylko takie ploteczki[emoji14]
Lux to może bete też już zrób i sprawdź przyrost wszysstko na wizytę bedziesz ładnie miała :)

ciesze sie, ze do niej ide, nie jest droga, bo 130 zl i ona mojej bratowej ciaze przejela i dzieki niej Zuza jest na swiecie bo poprzedni gin olal tsh Agaty i w ostatniej chwili do endo trafila i mogla stac sie tragedia

O widzisz., no to pewnie, z polecenia najlepiej :) dobra opieka to podstawa:)

PS. jednak chyba nie kupię, pierniczę;) jak do jutra nie przylezie to kupię.Ćwiczę silną wolę :* Buziaki, spadam , do juterka :)

anula oj nie ładnie , nie ładnie prowokować do zabawy :D

moniusia lepiej sprawdzić , niż się stresować :)

Nati to żadna impreza , tylko takie ploteczki[emoji14]
Lux to może bete też już zrób i sprawdź przyrost wszysstko na wizytę bedziesz ładnie miała :)
nie kazala robic bety, zebym sie nie stresowala czy za slaby czy zbyt duzy przyrost

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry