• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum pięknie ! :) Będzie dobrze :)
U mamy dzisiaj nic nie zrobiliśmy ehh, jutro mam księdza po haracz. Ale przyjedzie facet od mebli robić pomiary i wycenę, rolety odebraliśmy ale tłoki dodali po 2 cm z każdej strony i dupa ...ehh mój K ''fachowiec'' chciał założyć żyrandole,- wypierdzielił główny bezpiecznik, który gdzieś w garażu był...poleciał mundry w skarpetach po wysmarowanym olejem garażu :D:D:D Geniusz !
Na chwilę obecną wygląda to tak:
WP_20170203_002.jpg

WP_20170203_004.jpg

WP_20170203_001.jpg

Czyli do dup(k)y

Załączniki

• WP_20170203_002.jpg
    WP_20170203_002.jpg
    124,2 KB · Wyświetleń: 371
  • WP_20170203_004.jpg
    WP_20170203_004.jpg
    112,5 KB · Wyświetleń: 425
  • WP_20170203_001.jpg
    WP_20170203_001.jpg
    266,6 KB · Wyświetleń: 376
reklama
Carmen pokaz body[emoji5] sama chce kupic ale jakos jeszcze mi nie wpadły w oczy jakies fajne[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Takie bawelniane sa a wykonczenia w koronce.....oczywiscie z push up'em [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Takie koronkowe tez mam (ale jakby to powiedzial moj tata-same linki ) [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

U mamy dzisiaj nic nie zrobiliśmy ehh, jutro mam księdza po haracz. Ale przyjedzie facet od mebli robić pomiary i wycenę, rolety odebraliśmy ale tłoki dodali po 2 cm z każdej strony i dupa ...ehh mój K ''fachowiec'' chciał założyć żyrandole,- wypierdzielił główny bezpiecznik, który gdzieś w garażu był...poleciał mundry w skarpetach po wysmarowanym olejem garażu :D:D:D Geniusz !
Zobacz załącznik 794154
Zobacz załącznik 794156
Zobacz załącznik 794157
Czyli do dup(k)y
Nie jest tak zle, zaczyna cos sie dziac [emoji106][emoji106]

Ness dacie radę:) będzie piknie [emoji39]a jak zatoki ?

Mnie trzęsie a więc m w kominku rozpalil [emoji23] będzie sauna
....

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Zobacz załącznik 794154
Zobacz załącznik 794156
Zobacz załącznik 794157
Czyli do dup(k)y
Miałam identyczna lodówkę tylko z wyświetlaczem na środku. Niestety przed wyjazdem do Holandii sprzedalismy znajomym razem z pralka. Najbardziej nie mogę się pogodzić że tej lodówki nie ma już.
Nic się w niej nie psuło

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Arte jak tam dietka?:) a wyniki nasienia są?

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Dobry
Witam razem z moja jakże punktualna @ [emoji38]
Obudził mnie moj ulubiony odgłos z sąsiedztwa, wiec sie wkurzylam i odpalilam muzykę na full [emoji1][emoji106][emoji106][emoji106] tańcować bede od rana [emoji12]

reklama
Ooo nieeeee :( kuzwa to punktualna [emoji22][emoji22]
Ja [emoji477] jeszcze nie pilam. Muszę się zwlec z wyra.
Kuzwa sasiadow masz zajebistych.

Do nas z kolei wczoraj stara babka z dolu przyszla i powiedziala,ze mala nie ma jej biegac tak caly dzien nad głową, bo jej żarówki poprzepala [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] jeblam z tego

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry