• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ehh ja pije kawę, ale strasznie mi nie dobrze [emoji53] jeszcze glowa peka, brzuch boli. Czuje, ze dzis bede leżeć i zdychać [emoji20]

Arte jak tam dietka?:) a wyniki nasienia są?

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Tak już dawno, na 2 dzień były wyniki. Mąż zdrowy, plemniki ruchliwe jak cholera. Słowa pani doktor ;-)

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Witam i ja z kawą.
Też chcę takie body! Tylko może później...
Rene na kiedy ty masz termin chudzinko ty! Ja to w tej ciąży ledwo chodzę [emoji26]
Agnesis kurde co za franca, teraz będziemy pokladac nadzieję w clo.
Nessi ostro działacie, u nas na umeblowaniu stanęło. Progów brak, rolet brak, żyrandola brak a listwy leżą.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się i ja.

Nad ranem obudził mnie ptaszek. Kwilił za oknem. Ale strasznie głośno. No i obudził. Ale potem zasnelam

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Witajcie

Jak zwykle Młoda mi nie dała pospać [emoji58]
U nas szaro buro i ponuro za oknem, i nic mi się nie cchce [emoji17]
Masakra

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Hejka
Przyłącze się i pomarudze od rana. Nie wyspałam się masakrycznie. Śniły mi się jakieś głupoty, że mnie mąż zdradza brrr. W dodatku pół nocy bolał mnie żołądek. Już więcej się mleka na noc nie napije i nie zagryzę tego jabłkiem i activią:-( głupia ja...

Rene ale pięknie wyglądasz. Nogi masz takie szzuplutkie i brzuszek taki zgrabny. Ja już wyglądam jak słoń:-( nie ogarniam już tego 3 tygodnie ważę tyle samo i nagle wchodzę na wagę, a tu półtora kg więcej! Kuźwa żebym ja jeszcze puchła, to bym wiedziała, że to woda ale ja nic nie spuchlam!

Agnesis wredna @ zawsze przychodzi nieproszona no! Przynajmniej magiczne CLO będzie miało szansę zadziałać!:-)

Bumku super te kolory wyglądają! Będzie extra. Na wiosnę muszę męża zagonić, żeby tu w mieszkaniu odmalował bo ściany wyglądają okropnie.

Arte super że mąż ma dobre wyniki:-) to się rzadko zdarza naprawdę.

Nessi u mamy w mieszkaniu też będzie pięknie. Uwielbiam takie jasne pomieszczenia.

Mania mojej siostry dzieciaki też ranne ptaszki. Od 6 zawsze na nogach i gotowe do zabawy.

Witam i ja z kawą.
Też chcę takie body! Tylko może później...
Rene na kiedy ty masz termin chudzinko ty! Ja to w tej ciąży ledwo chodzę [emoji26]
Agnesis kurde co za franca, teraz będziemy pokladac nadzieję w clo.
Nessi ostro działacie, u nas na umeblowaniu stanęło. Progów brak, rolet brak, żyrandola brak a listwy leżą.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczynki.
Majka w zasadzie ostatni tydz marca ,więc ten brzuch jeszcze podskoczy, nie ma łatwo.
W nocy wstałam na siku i chyba wyczulona ostatnio jestem na zapachy bo w całej chałupie mi czymś smierdzialo myślałam że już pawia puszczę.
Mój M dziś w domu wiec zaraz zagonie go do sprzątania, pieprze palcem nie kiwne. W tamtym tygodniu narobilam się a potem płakałam.
W ogóle to jeszcze wszyscy U mnie śpią więc z łóżka też nie wstałam. Nie ma jak kawy zrobić ,żeby nie pobudzić...

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobry ... i ja melduje się z łóżka z kawą... lubię się nie spieszyć z rana [emoji41] deszcz leje ... ale plus taki ze się wyspalam ...

Arte noo wiedzialam że czytałam hehe ale nie byłam pewna :)

Agnes współczuję... też czekam a godzinę 0 .. jak nie dzis to.jutro w najgorszym wypadku w ponie[emoji58]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry