• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Zbieram się do spania.
Coś mnie głowa rozbolała...pewnie od tego wiatru dzisiaj co miał okazję na mnie wiać przez dobre pół godziny :| Miejmy nadzieję, że przez noc przejdzie.

Do jutra.

Wstawać śpiochy!
U mnie taki pochmurny dzień, że jakbym go przespała to nie byłoby straty. Ciemne, szare niebo...a zaraz będzie lało :|
_515c4b2e056eb.jpg

Spodobało mi się :D

Załączniki

• _515c4b2e056eb.jpg
    _515c4b2e056eb.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 153
Hej:-)

haha, Jugi urocze zdjecie:-)

Ja też już niebspie A pogoda jak dzwon. Ja dzisiaj jednak w łóżku zostane. Wczoraj znowu lekko plamilam ale tak tylko parę kropel na wkladce. Już mnie to męczy ale co zrobie...
Zaczynam się powoli denerwować czy z maluszkiem wszystko dobrze, a wizyta dopiero za 1,5 tyg. Uspokaja mnie fakt ze cyce bolą i jeszcze lekkie mdlosci mnie mecza. W poniedziałek na glukoze A we wtorek u mowilam się do fryzjera w końcu pozbyć się tej czupryny. Za długie włosy mam i planuje obciąć na takiego dłuŻszego boba:-)

Miłego dnia dziewczyny:-)

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Jugo hehe dobre :) .... dzień dobry .... trzymam kciuki za podglądanie jajcorków :) ....przynieś nam tu dobre wieści ..
u mnie pogoda póki co nijaka ale na deszcz się nie zapowiada chyba

Karola odpoczywaj nie ma co :) dobra książka do towarzystwa i jakoś dasz rade .... oby czas do wizyty jakoś zlecial....
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

moniusia: twój cud gdzieś tam na ciebie czeka i przyjdzie w odpowiednim momencie :) A dalej masz te dziwne wodniste upławy i inne dolegliwości?
:)

Nie, już spokój na szczęście:)

julia, czad, że aż dwa :D no to działajta :D super :)

karola, pewnie to nic groźnego Kochana, choć pewnie też bym odchodziła od zmysłów :) O kurcze, to poważne zmiany :) mnie ostatnio kusiło sombre, ale nie chcę nic świrować, niech zostanie zwykły blond :)

reklama
karola: to poważna zmiana fryzjerska ci się szykuje :) Że też te plamienia muszą się pokazywać i tak stresować :/

anula: hej hej :) Mam nadzieję, że będę się miała czym pochwalić...A ty chyba niedługo też w płodnie dni wchodzisz? Jak nie już?

moniusia: o tyle dobrze. A @ się w końcu pojawiła czy nadal się nie zanosi?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry