• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum a to cie w jajo zrobili hehe ...

Arte noo jakąś kolacja coś tego i kreacja full golizna ładnie zapakowana z jakimś szalonym liścikiem w środku coby mu tryknol po dwóch pierwszych słowach [emoji23]
... dajesz dajesz

Majka ty się położ kobieto i ciul z dziadem .. jeszcze przyjdzie błagać... no chyba że przegina to jak wroci to krótko go tam

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Matka posprzatala , chce sie położyć i dla mnie miejsca brak [emoji55]
1486246116-aaaaaa.jpeg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Bum wgramol się w środeczek :D ja bym tak zrobiła

Bum a to cie w jajo zrobili hehe ...

Arte noo jakąś kolacja coś tego i kreacja full golizna ładnie zapakowana z jakimś szalonym liścikiem w środku coby mu tryknol po dwóch pierwszych słowach [emoji23]
... dajesz dajesz

Majka ty się położ kobieto i ciul z dziadem .. jeszcze przyjdzie błagać... no chyba że przegina to jak wroci to krótko go tam

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

No muszę pomyśleć :) jeszcze zostało troche czasu, 22 kwietnia dokładnie będzie ta godzina 0 :D hhahahha jak to zleciało??? nawet nie wiem kiedy

Moja @ mnie tak kocha, ze postanowiła mi dac popalić. Dawno takiej obfitej nie miałam, zaraz zejdę z wycieńczenia [emoji23]

reklama
Majka mam taka nadzieje, ze zrobie obiad i bede leżeć reszte dnia. Ostatnio taka obfita małpę miałam w wakacje po acardzie, a teraz nic nie brałam, a rzeźnia w cholerę [emoji20][emoji20]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry