• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mania i ja mam taki plan, ze luteinę wezmę od 18dc do 28dc żeby zatestowac w dzien @ [emoji12]

reklama
Mania i ja mam taki plan, ze luteinę wezmę od 18dc do 28dc żeby zatestowac w dzien @ [emoji12]

Z Młodą robiłam test 19.02, 6 lat temu [emoji16][emoji23]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

agnesis no bo ja wyśle Tobie tak w piątek tą lutke ok? [emoji4] Bo będę jechała akurat w kierunku poczty a z małą mi się nie chce iść bo u mnie ciapa straszna [emoji6]
Anulcia tobie też tak wysle [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
5t4d [emoji235]

hej laski :*
byłam rano robic badania, zostawilam w labo prawie 7 stów :baffled:
niby tarczyca w normie ale ostatnio jak robilam tsh ( w 3 dc) to mialam 1,57 a teraz endo-gin powiedziala ze mam zrobic obojetnie kiedy skoro nie mialam jeszcze pierwszej miesiaczki po poronieniu, no i zrobilam dzisiaj ( 24 dc) i tsh 2,72 :errr:
@Nuria kciuki za egzamin :)
@NeSSi super bobaski :) gratulacje
@mania , ja tez po owu. Chyba idziemy podobnie, ja dzis 24 dc. a Ty? nie wiem kiedy sie spodziewac pierwszej @? ale mam nadzieje ze nie przekrocze 30 dc.

Ostatnia edycja:
hej laski :*
byłam rano robic badania, zostawilam w labo prawie 7 stów :baffled:
niby tarczyca w normie ale ostatnio jak robilam tsh ( w 3 dc) to mialam 1,57 a teraz endo-gin powiedziala ze mam zrobic obojetnie kiedy skoro nie mialam jeszcze pierwszej miesiaczki po poronieniu, no i zrobilam dzisiaj ( 24 dc) i tsh 2,72 :errr:

[emoji33][emoji33][emoji33]
O matko, ale zdzierstwo [emoji35]
Chyba całe zycie bede sie zastanawiać po co składki nam odciągają, jak i tak co do czego przychodzi, to wszystko robimy prywatnie [emoji53]

A ja wlasnie sobie uświadomiłam, ze dałam doopy przy rozliczeniu pitu [emoji53] bo dostałam pita z byłej pracy, ale nie dostałam jeszcze z urzędu pracy, a zasiłek biore od października czy tam listopada [emoji53] fuck bede musiała jakieś korekty robić [emoji35]

agnesis no bo ja wyśle Tobie tak w piątek tą lutke ok? [emoji4] Bo będę jechała akurat w kierunku poczty a z małą mi się nie chce iść bo u mnie ciapa straszna [emoji6]
Anulcia tobie też tak wysle [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
5t4d [emoji235]

Ok, nie ma problemu [emoji4]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry