• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Rene w szpitalu trzeba miec laktator ze sobą? Bo moja kolezanka powoli sie przygotowuje juz do porodu, ma termin na koniec kwietnia/ poczatek maja i sie zastanawia czy kupowac czy nie?

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Moim zdaniem zbędny gadżet. Laktatory sa w szpitalu. Bynajmniej jak urodziłam rok temu był w dostępie i to Medela ten z najwyższej półki (na prąd), który pomógł mi w utrzymaniu laktacji bo miałam poród operacyjny .

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzieki za odpowiedzi!

Dobry! U mnie znowu sypie![emoji46]
Mamwysyp pryszczy to znak ze jestem w okresie okoloowulacyjnym[emoji106][emoji111][emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria koleżanka najlepiej jak zadzwoni do szpitala w którym bedzie rodzic i zapyta czy musi mieć laktator i inne rzeczy jakie jej do głowy przychodzą.
Mnie tez już dzis 3 nowe pryszcze wyszły. A miałam już ponad tydzień spokoju od nowości [emoji12]

Hejka:-)

Dżoł ja też mam tyłozgięcie i zaszłam w pozycji na pieska i potem nogi w górze ok. 20-30 minut. Co do bólu podczas porodu to powiem za jakieś dwa i pół miesiąca:-)

Nuria super pomysł z tym żeby zadzwonić do szpitala i zapytać. U mnie np. jest super laktator elektryczny i można z niego korzystać.

Nie wiem co komu jeszcze odpisać. Nadrobie was dziewczynki jak tylko wrócę z wizyty. Powinnam być. Ok. 11 w mieszkaniu. Trzymajcie kciuki:-)

Dobry ..
Dobrze ze to juz czwartek a szkoda ze nie piątek,wstawalo się okrutnie [emoji58]

Agnes luknelam tabsa na noc i myślałam że pawia puszczę...stanol mi gdzieś po drodze - masakra,chyba będę łykać popołudniu

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Anula no to lepiej jakoś po południu, przepchasz obiadem jak stanie [emoji38]
U mnie dość dziwna sytuacja bo mam rozciągliwy sluz [emoji23] ale bez przesady owu dopiero za 8 dni planowo [emoji55]

reklama
Witam się i ja. Denerwuje się ta wizyta. Coś moim cmi i po lewej i po prawej stronie.

A w ogóle wczoraj się wkurzyłam na mojego. Mówiłam że jak wróci do pracy na 3 zmiany to nie będzie mu się chciało seksic no i wykrakałam....
Jeszcze brakuje tego żebym jeszcze ja poszła na 3 zmiany i seks będzie od święta, a w lepszym razie w weekend... No tak w ciążę to ja nie zajde...

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry