• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Arte póki siedzisz w domu, to jakoś Ty sie dostosujesz do możliwości męża, tylko żeby mu sie chciało, czy to rano, w południe czy wieczorem to już żadna różnica [emoji6]
Tynka foto bierz żeby nam tu pokazać. Oczy pocieszymy [emoji16]

reklama
Agnes no tak poczynie właśnie....

Arte noo człowiek nie robot niestety ... a tak wiesz sexic się bo "dni dobre " to jak dla mnie nie fajnie ... a na siłę nic nie wychodzi ...no ale takie moje zdanie ... siwych włosów tylko przybywa [emoji6]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

No ale żeby w ogóle się seksic, nie tylko w dni płodne... A on wrócił do pracy i dupa. Wszystko go boli. A tu nie chodzi o to żeby tylko jedna strona chciała....coś czuję że i z tego cyklu będą nici mimo że owu może się pojawić....

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Witam się i ja

Spiję kawkę i ponieważ dziś mam wolne, lece do miasta polatać po lumpkach [emoji16]

Ja mam od wczoraj delikatne pobolewania jak na @ [emoji52]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Witam się i ja. Denerwuje się ta wizyta. Coś moim cmi i po lewej i po prawej stronie.

A w ogóle wczoraj się wkurzyłam na mojego. Mówiłam że jak wróci do pracy na 3 zmiany to nie będzie mu się chciało seksic no i wykrakałam....
Jeszcze brakuje tego żebym jeszcze ja poszła na 3 zmiany i seks będzie od święta, a w lepszym razie w weekend... No tak w ciążę to ja nie zajde...

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Trzymam kciuki za jajca [emoji110][emoji110][emoji110]

A z pracą na zmiany jakoś sobie poradzicie, będzie dobrze [emoji106]

My oboje pracowaliśmy na zmiany ja miałam zmiany po 12 h i dawaliśmy radę, dacie i Wy [emoji106]
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Ostatnia edycja:
hej :)
dzwonilam do tego szpitala co mam miec histero zeby sie zarejestrowac i babka do mnie mowi ze 20. 02, mysle zajebiscie szybko, tylko ze 20-go ide brwi robic wiec pytam czy mozna pozniej a ona do mnie 23.02 wiec mysle spoko. a na koniec mowi: wiec zapisalam pania na konsultacje do dr.... i on zakwalifikuje pania na zabieg i wyznaczy termin. noz kur_a

Arte no człowiek zmęczony po pracy hehe trzeba też go jakoś zrozumieć :) ... jak będzie miał wolne to niech się tam dobrze zregeneruje :)

Dzol heh a to cie w jajco
Zrobiła,lubię takie akcje .. masakra

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Dzol dobre, a już myślałaś ze tak pięknie bedzie. Ciekawe jaki termin doktorek wyznaczy [emoji848]

pewnie na marzec, tylko nie kumam czemu 2 tyg sie czeka na wynik, bo przeciez jak oni wprowadzaja kamerke czy cos i patrza czy sa jakies zrosty ipt, no to usuwaja je od razu i juz po zabiegu widac czy wszystko ok czy nie. to po co im az 2 tyg.? pobiaraja jakies wycinki i wysylaja do badania?

reklama
Dzol pewnie wlasnie cos pobierają do badania. Trzeba by poczytać dokładnie jak to wyglada.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry