• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No to jakoś tak wychodzi 3 z groszem. Kurczę to chyba byłoby mnie stać na remont kuchni i meble, bo myśle, ze za meble to więcej niż 6tys by nie wyszło w mojej klitce [emoji12]

reklama
Kończę semestr ze średnia 4.95[emoji106] teraz 3 tygodnie wolnego[emoji106]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ty kujonie :P ;)

Agnesis ... ceny pewnie zależne od rejonu. Ten facet jest troszkę droższy ale robi szybko ...Na kuchnię powiedział trzeba czekać 3 tygodnie bo tyle zamawianie frontów trwa u producenta. ALE, ale przywiezie wcześniej środki szafek i blat.... najwyżej będzie bez frontów, ale pogotować już będzie mogła.

Hej laski biore się za śniadanko, od jutra zaczynają mi się dni płodne, więc będziemy działać. :)
Nuria piękny wynik, staraj się o stypendium.
Remonty są fajne jak już się kończą i jest meblowanie :)

Arte iście frustrująca sytuacja, nie dziwię się że jesteś zła. U nas przyszedł czas że musiałam moim trochę wstrząsnąć i wytłumaczyć jak krowie na rowie że w tym i tym okresie trzeba spiąć dupy + środki wspomagające i poszło gładko. No ale jak on ma taki ciężki okres to nic na siłę nie zrobisz :( Trzymam kciuki o cud ;)

Dzieki laski[emoji5] dzis opije moj sukces[emoji23]
Arte musisz meza zmobilizowac na seks w okresie dni plodnych. Wiadomo ze taki seks na zawolanie jest beznadziejny ale trzeba sie przemeczyc. Majka dobrze mowi trzeba spiac poslady i dzialac.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde ...dziewczyny ..jakiś czas temu po antybiotykach swędziały mnie wargi sromowe ...w środku nic. Dzisiaj zauważyłam serowate upławy, - ..wsadziłam nystatynę i podmywam tatntum rosa, myślicie, że pomoże ? Gince mówiłam, po zbadaniu stwierdziła, że wsio ok.

reklama
Kurde ...dziewczyny ..jakiś czas temu po antybiotykach swędziały mnie wargi sromowe ...w środku nic. Dzisiaj zauważyłam serowate upławy, - ..wsadziłam nystatynę i podmywam tatntum rosa, myślicie, że pomoże ? Gince mówiłam, po zbadaniu stwierdziła, że wsio ok.
Jak ginka mówi że ok to chyba ok może to tylko taka sporadyczna akcja, obserwuj.

A gdzie jest BUM ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry