• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
E tam głupio gadają przecież jak to będzie nawet leżeć to kwiczeć nie będzie [emoji23] ja już od dawna się przymierzałam. Teraz mam co robić bo chce uszyć komplet dla dzidzi potem chce jeszcze parę kompletów pościeli i jedną zmianę dla małej bo mam ładny materiał. A jak zadania mi się skończą, mała się urodzi to maszyna pewnie na jakiś czas pójdzie w odstawke ale w razie czego już zawsze będzie można ją wyjąć i coś przeszyć. Nawet mój syn stwierdził że to bardzo dobrze zainwestowane pieniądze [emoji23] to mały żydek jest.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny. Odpuszczam... Znowu dupa... Kolejny cykl w plecy, nie mam już sił. Kolejne usg w poniedziałek i kończymy to.... Nawet już mi się nie chcąd mieć nadzieji na te jajca... Jajo jakby znikło bo nic nie widać na usg wszystko równe

Endo 8mm... I to na tyle

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Dziewczyny. Odpuszczam... Znowu dupa... Kolejny cykl w plecy, nie mam już sił. Kolejne usg w poniedziałek i kończymy to.... Nawet już mi się nie chcąd mieć nadzieji na te jajca... Jajo jakby znikło bo nic nie widać na usg wszystko równe

Endo 8mm... I to na tyle

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
:frown: Jana myszko tak mi przykro ale może to też jest jakaś metoda. Odpuścić, popijać ziółka i a nóż się trafi jakaś ciąża z zaskoczenia, no nie wiem jak Cię pocieszyć :*

reklama

Endo 8mm... I to na tyle

Słońce nie wiem co napisać ...[emoji17]
Tak mi przykro

Mi ginka powiedziała ze po jakimś czasie clo przestaje dzia/ać bo organizm się uodparnia.
Wiem że teraz Cię nic nie pocieszy, ale masz plan na zastrzyki.
Tylko ja bym się zastanawia/a czy nie dać jajnikom odpocząć. Przestymulowane mogą mieć problemy z podjęciem pracy.

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry