Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mały rośnie, super!Hejka ja juz po. Wszystko dobrze, mały waży 1464 g i leży główkowo wtulony w łożysko. Niestety zdjęcia nie dostałam ech.
Dziewczyny. Odpuszczam... Znowu dupa... Kolejny cykl w plecy, nie mam już sił. Kolejne usg w poniedziałek i kończymy to.... Nawet już mi się nie chcąd mieć nadzieji na te jajca... Jajo jakby znikło bo nic nie widać na usg wszystko równe
Endo 8mm... I to na tyle
Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Jana myszko tak mi przykro ale może to też jest jakaś metoda. Odpuścić, popijać ziółka i a nóż się trafi jakaś ciąża z zaskoczenia, no nie wiem jak Cię pocieszyć :*Rośnie rośnie [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]Hejka ja juz po. Wszystko dobrze, mały waży 1464 g i leży główkowo wtulony w łożysko. Niestety zdjęcia nie dostałam ech.
Słońce nie wiem co napisać ...[emoji17]Dziewczyny. Odpuszczam... Znowu dupa... Kolejny cykl w plecy, nie mam już sił. Kolejne usg w poniedziałek i kończymy to.... Nawet już mi się nie chcąd mieć nadzieji na te jajca... Jajo jakby znikło bo nic nie widać na usg wszystko równe
Endo 8mm... I to na tyle
Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...