• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dziewczyny. Odpuszczam... Znowu dupa... Kolejny cykl w plecy, nie mam już sił. Kolejne usg w poniedziałek i kończymy to.... Nawet już mi się nie chcąd mieć nadzieji na te jajca... Jajo jakby znikło bo nic nie widać na usg wszystko równe

Endo 8mm... I to na tyle

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Biedna TY, jejku czemu to Nas spotyka.
Myśle, że jak odpoczniesz psychicznie od tego wszystkiego to będzie lepiej, przetraw to, wyłącz się i później zdecydujesz co robić.

reklama
Arte chyba wizyta w Polsce wskazana

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Nessi mi po nystatynie przeszło od razu cokolwiek to było [emoji1]
Nuria brawo [emoji122][emoji4]
Tynka to juz kawał chłopa [emoji16]
Nati ale fajny ten kosz [emoji106] tez bym taki chciała [emoji1][emoji1]
Arte jajco znikło? A moze pękło? No nie wiem, a co z tymi zastrzykami? Decydujesz sie czy na razie odpoczywasz?

Nie wiem... na razie muszę ten cykl skończyć, spróbuje z jeden raz te zastrzyki....
Moja doktor raczej z tych upartych nie daje za wygraną.
A jeśli chodzi o to jajco, w sumie nie wiadomo co to bylo, w tej chwili wszystko na podobnej wielkości jak zwykle, a tak mnie coś ćmiło że myślałam że to jednak to.
Do Polski nie dam rady wyjechać, zresztą w Polsce zapisywali mi tylko duphaston na wywołanie i nic więcej. Nie mam siły myśleć

Tynkuś Gratuluję wizyty, ciężkie już te Twoje bobo :)
Artuś może odpocznij os starań ..pozbierajcie kasę na przyjazd do PL ...myślę, że tu Ci pomogą bo mają szersze pole do działania ...jest wielu specjalistów.
Bum - Majka Ci neta maszynowo zaszyła, że nie piszesz ?

Ale dzis zamulona jestem. Wszystko robie trzy razy wolniej, spać mi sie chce i żołądek jeszcze boli do kompletu. A po clo mam rzeczywiście taka jakby mgle na oczach, ostrość mi padła [emoji23]
Dzis wraca do mnie moja fura z warsztatu, w końcu, ciesze sie, bo nie lubie jeździć małym autem [emoji12] stęskniłam sie za swoim szrotem [emoji1]
Bum wlasnie, gdzie jesteś? Jeszcze Cie tu dzis nie było, co sie dzieje?

reklama
Nuria po clo to niewiadomo [emoji23] ale planowo powinna być 17 lutego. Po tym dongu mam od groma śluzu. Od jutra zacznę testy owu robić, kupiłam 10 to mi chyba wystarczy [emoji848]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry