• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jugo, no jak na 10 dc to ładne jajusxka chodujesz. Kciuki trzymam żeby na ovu dorodne były takie koło 20mm[emoji38]

Anula, narazie cisza. Rano wzięłam nospe bo mnie jakoś klulo ale nie zwiekszalam dawki dupka. Odpoczywam więc musi być dobrze[emoji3] Podejrzewam ze moją kolezanka franca (czyt. torbiel) miesza i stąd te plamienia bo ostatnio właśnie z lewej strony mi bóle i klucia dokuczaly...

Bum, nati, co do tych testów niebieskich to ja wg nich ovu nie mialam A w ciążę zaszlam[emoji14]

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
Witam :wink:
Jestem i ja :tak: Pozdrawiam :)
w4sq3e3k39ai02bx.png
Nowa koleżanka ??

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Bum, tylko ze mnie to do dzisiaj bawi... Po co takie testy robią skoro one i tak nie są skuteczne... Tylko na naszej naiwności żerują bo nam zależy A producent na kasę liczy...

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny moje TSH 0.014 :OOo o co kaman aż w szoku jestem :oo

Jugoslawa na dziś już zakonczylam bo nie mam już mocy
Droga Oleczko masz podwyższone TSH czyli niedoczynność tarczycy, lekarzem nie jestem ale myślę że powinnaś poczytać o tym.
Głowa do góry będzie dobrze. Najważniejsze byś była teraz pod stałą opieką medyczną. Pozdrawiam:wink:
masz tu link coś o tarczycy ;)
myślę że choć troszkę pomogłam :blink:

ww.endokrynologia.net/tarczyca/niedoczynność-tarczycy-w-ciąży

Tysienska część poczytam ale ja jestem pod opieką lekarza (mam guza na tarczycy) tylko że te TSH mega spadło bo wcześniej miałam 0.78 a u endokrynolog byłam w marcu i było ok dlatego tak mnie to zdziwiło

Tysienska część poczytam ale ja jestem pod opieką lekarza (mam guza na tarczycy) tylko że te TSH mega spadło bo wcześniej miałam 0.78 a u endokrynolog byłam w marcu i było ok dlatego tak mnie to zdziwiło[/
Oleczko lepiej byś wypytała lekarza o wszystko by rozwiać jakiekolwiek wątpliwości.
Nie chcę wpowadzać cię w błąd;-) ;)
Być może znajdzie się tu przyszła mama z podobnym problemem i odpowie na twoje pytanie. W każdym razie życzę ci jak najlepiej:blink: Pozdrawiam i trzymaj się tam:biggrin2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry