• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
lux: u mnie dopiero 10 dc, jestem gdzieś na tydzień przed owulacją.

xbum: przyjemnego drinkowania :D Ale czaderski kolor tych testów :D:D:D

luska: u mnie też wieje :/

oleczka: dzięki za kosmitki :D Już czuję, że coś tam rośnie :D Podoba mi się przepis na tocik. Fajny, bo lekki taki będzie. Udanej imprezy. Dużo jeszcze masz do zrobienia?

julia: mam podobną sytuację do ciebie, tylko trochę wszystko mniejsze bo o dzień wcześniej jestem :)

tęczowa: myślę o tobie. Trzymaj się jakoś.

Ja po wizycie. Wiadomości niby korzystne i dobre, ale ja jakoś bez emocji podchodzę. Napaliłam się w poprzednim cyklu, bo były 2 pęcherzyki i dupa z tego wyszła, więc wiecie...Teraz dla odmiany są trzy pęcherzyki większe (takie około 1,1 cm ). Ciekawe ile z nich dotrwa do właściwej owulacji. Endometrium też ok. Porównując z poprzednim cyklem to teraz w 14 dniu powinny być większe niż poprzednio, bo wtedy miały chyba 1,6 cm. Teraz jak mają 1,1 w 10 dniu to do 14 dnia spokojnie powinny być większe niż 1,6.

Idę na kolejny podgląd w przyszłym tygodniu, jeszcze nie wiem kiedy, ale muszę się gdzieś wcisnąć.

Dzięki za pozytywne fluidy :)

Jugo chyba jajka ma dorodne i juz m dopadła w drodze powrotnej bo zaginęła w akcji :)

Jula piecz piecz ja przyjadę z kawą :)

Oleczka o kurcze ...czas gna .... a mężu to już wie ? ... no jak białaczka i zawał to powiem Ci ze dr Google pojechał po całości .... no ale tak jak jula mówi w ciąży wszystko skacze ... włącznie z częstymi skokami ciśnienia na otoczenie :) ....

Bum kobito wypierdziel te testy bo one jakieś trefne są ...kup kobito te facelle z rossmana mowie ci,zwykle paskowe one są dobre ....

Karola jak plamienie ?

Ness ,Tęczowa ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

oleczka: dzięki za kosmitki :D Już czuję, że coś tam rośnie :D Podoba mi się przepis na tocik. Fajny, bo lekki taki będzie. Udanej imprezy. Dużo jeszcze masz do zrobienia?

julia: mam podobną sytuację do ciebie, tylko trochę wszystko mniejsze bo o dzień wcześniej jestem :)

Ja po wizycie. Wiadomości niby korzystne i dobre, ale ja jakoś bez emocji podchodzę. Napaliłam się w poprzednim cyklu, bo były 2 pęcherzyki i dupa z tego wyszła, więc wiecie...Teraz dla odmiany są trzy pęcherzyki większe (takie około 1,1 cm ). Ciekawe ile z nich dotrwa do właściwej owulacji. Endometrium też ok. Porównując z poprzednim cyklem to teraz w 14 dniu powinny być większe niż poprzednio, bo wtedy miały chyba 1,6 cm. Teraz jak mają 1,1 w 10 dniu to do 14 dnia spokojnie powinny być większe niż 1,6.

Idę na kolejny podgląd w przyszłym tygodniu, jeszcze nie wiem kiedy, ale muszę się gdzieś wcisnąć.

a ja już Cię zdążyłam posądzić o zboczenie z drogi :) ładnie tam chodujesz ... nie ma lipy :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

super wiesci, oby ktorys pekl lub niech pekna wszytskie i beda trojaczki hihi

Jugo bardzo ładnie :) byle się nie obijac w tym cyklu:D dziewczyny zaobraczkowane macie jakieś sposoby by obrączki się aż tak nie rysowaly? Cholera jasna mnie trafia. Obrączka K wygląda jak po wubuchu mimo że w pracy sciaga (o co tez się boję bo w końcu zgubi ) moja tez juz ma slad ale od środka dloni wiec jakoś to daje rade przebolec

anula ale do owu daleko , wiec ok jest a w tych mam ulotke , ze takie lekko zabarwione sa negatywne , wiec spoko[emoji14]
Jugo pierwsza moja mysl to trojaczki :D ale zycze by pekl jeden a porzadnie no dobra dwa a porzadnie :)

reklama
Witam :wink:
Jestem i ja :tak: Pozdrawiam :)
w4sq3e3k39ai02bx.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry