• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Oleczka Wlasnie chcialam pisac ze o mnie zapomnialas;)
Co do wynikow nieznam sie ale lekarz mi zawsze powtarzal ze w ciazy nic niebedzie idealne;)
Tort pieknie wyglada ale niemam foremki silikonowej:/ jutro zakupie i postaram sie zrobic;)

Xbum hehe ja jestem tez szybki zawodnik;) niewiele potrzeba ...[emoji12] jaki kolor chcesz zrobic?;)

Oleczka napewno wszystko ponad norme idzie w jakas strone choroby...jesli to nieznaczne podwyzszenie to sadze ze niema co sie martwic;)
Oczywiscie na wizycie pogadaj z ginem;)
Lal 10 tydz. O matko ale zlecialo;)
Tez niemoge uwierzyc ze tak sie skonczylo z Teczowa, mysle o niej ciagle! Mam nadzieje ze sie trzyma kochana;(

Ja jestem ciekawa co tam u Jugo.

luska- u mnie też dziś wieje okropnie , słonko jest ale łeb chce urwać , moje plany dziś to w pracy do 23ciej :-(
Bum- kurde ja już chyba się nie nabiorę na testy z neta w ogóle nic nie pokazywały , a w sama ow kreska i tak była jaśniejsza , to smacznych drineczkow
Moniusia- masz dar przekonywania , ja do mojego robię podejścia ale on jak skała
Lux, Oleczka-może imbir do herbatki pomoże , mi pomagał na mdłości
Karola- to nic tylko się cieszyć ze wyglądasz jak 15 latka :-)
Lux- no tak mówią ze dziewucha odbiera urodę mamie , nie wierze w takie rzeczy ale ładniejsza byłam w ciąży z Maksiem hehe

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nati ale te niebieskie opinie byly ze sa nie zbyt fajne :/ ...
No nic obejrze czy mi co pokaze , zaraz zrobie z dzisiaj test bo potem nie dam rady :D

Julia chce przejsc z powrotem do blondu juz na stale[emoji14]

Bum - wiesz chodzi mi o to jak by Ci czasem niepokazywały ow to się nie stresuj :-) ale oby były lepsze i pokazywały grube krechy , czytałam po kupieniu opinie i rzeczywiście prawie same negatywne , a się skusiłam i kupiłam , ale teraz mi ich nie żal i robiłam 3 razy dziennie

reklama
luska- u mnie też dziś wieje okropnie , słonko jest ale łeb chce urwać , moje plany dziś to w pracy do 23ciej :-(
Bum- kurde ja już chyba się nie nabiorę na testy z neta w ogóle nic nie pokazywały , a w sama ow kreska i tak była jaśniejsza , to smacznych drineczkow
Moniusia- masz dar przekonywania , ja do mojego robię podejścia ale on jak skała
Lux, Oleczka-może imbir do herbatki pomoże , mi pomagał na mdłości
Karola- to nic tylko się cieszyć ze wyglądasz jak 15 latka :-)
Lux- no tak mówią ze dziewucha odbiera urodę mamie , nie wierze w takie rzeczy ale ładniejsza byłam w ciąży z Maksiem hehe

nie przelkne nic co ma zwiazek z imbirem blee

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry