• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

anula no trzeba :) choc nigdzie nie wychodzimy tylko w domu bedziemy , P z mala bedzie sieedzial a jak usnie to sie dolaczy moze :D

Lusia no mam nadzieje , ze te rozowe beda ok bo kolezanka je bardzo chwali :)

reklama
Lux na mdlosci polecam krakersiki sobie przegryzac po troszku :) , na pryszcze chyba nic nie ma , a na tluste wlosy umyc[emoji14]
Edit : dobrze , ze zgaagi nie masz , choc na bank cie nie ominie :)

Luxi, u mnie na mdlosci najlepsze regularne posiłki albo przegryzki. Tak co 1-1,5 h. Nie dużo ale zawsze cos żeby nie mieć pustego zoladka.
Co do syfow to ja wyglądam jak 15- latka. Nie daje sobie z nimi rady. Ledwo jedne zejdą już nowe sie pojawiają...

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Hej dziewuszki :*

Bum,jugoslawa, monisia, nati, Ania trzymam za Was kciuki i przesyłam do Was małe kosmitki aby u Was w brzuszku zamieszkały :) ~~~~~~~~~~~~~ wierzę w to i na pewno Wam się uda

Ja to mdłości raz mam raz nie ale jak już masz to razem z wymiotami i najgorzej rano bo ssie mnie w zloadku pryszczy nie mam akurat w tej viaazy co mnie bardzo cieszy

Sory że nie pisze ale mimo że Was tak dobrze nie znam i krótko tu z Wami jestem było mi bardzo przykro z powodu straty tęczowej :( a teraz przygotowania do imprezy jutrzejsze trwają także może odezwę się wieczorem :)

Tęczowa trzymasz się ? Nie będę pytać jak się czujesz bo zdaje sobie z tego sprawę :*

Bum mam dla Ciebie kolejny przepis na super szybkie 'ciasto' mniam kalorii fuul ale mniamusne :D

Jugo kochana czekam na dobre wiesci;)

Oleczka ktory to juz tydzien u Ciebie? Udanej imprezki;)
Co to za przepis? Bo moze tez skorzystam;)

Xbum kochana tak zresetuj sie pewnie;) fajnie tak czasami miec babelki w glowie hihi.
No powiem ze ja tez mam ten tydzien zalatany a za chwile wracam do pracy:/ wrrrre

Karola zmiana fryzurki?;) pewnie wlosy zawsze odrosna;)

reklama
Oleczka dzieki za kosmitka przyda sie :)
Co do przepisu chetnie przygarne :D

Lux no ciekawe co to za babelek siedzi u ciebie :)

Julia no ja to w ogole dwa drinki I juz bede miec babelki[emoji14]No to miejmy nadzieeje , ze od poniedzialku nie bedziemy takie zalatane :)

Ja za tydzieen tez zmieniam fryzure a raczej kolor haa :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry