• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Aga moj mi też nie pozwalał, ale mu nagadalam ze dogodzę mu wieczorem- od razu się zgodził[emoji23]
Teraz chodzi i gada ze go oszpeciłam[emoji23] moim zdaniem wyszlo całkiem ok[emoji5][emoji106]
1486650646-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Mojego nic by nie przekonało [emoji23]

Majka tez mam wkurwa, ale maszyny nie mam [emoji38] chyba czekoladę wciągnę albo pójdę spać żeby mi przeszło [emoji12]

reklama
Agnesis dzięki za odpowiedź:)
mój by w życiu nie dał się namówić na wyrywanie brwi....chciałam mu wyrwać kilka siwych włosów z przodu to nie dał się ruszyć i jeszcze twierdził, że on żadnych siwaków nie ma...

Bananka mojemu jak czasem koło ucha taki długi włos urośnie to nie da wyrwać tylko każe przyciąć [emoji38]

Mojego nic by nie przekonało [emoji23]

Majka tez mam wkurwa, ale maszyny nie mam [emoji38] chyba czekoladę wciągnę albo pójdę spać żeby mi przeszło [emoji12]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli chodzi o wytrzymywanie faceta na wyrywanie włosów to mój jest chyba mistrzem :) co jakiś czas wyrywam mojemu takie czarne długie co wystają mu z nosa :D jak mu wyrwę to znowu na jakiś czas ma spokój :) idą łezki wtedy ale cierpliwy znosi wszystko.

Majka ja chowam słodycze na czarna godzinę do szuflady z gaciami [emoji23] bo to co zostawię gdziekolwiek indziej znika szybciej niż sie pojawi, a tam mi nikt nie zajrzy.

Bananka moj tez ma siwe wlosy, i mowi jeszcze ze siwieja przeze mnie haha dobre[emoji23]
Aga kurcze! Tez chowam słodkie, w szufladzie z majtkami[emoji23] przeważnie batony i cukierki[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Aga tez bym poszla do pracy bo juz mam dosc tego studiowania[emoji23] ale musze to skonczyc, a potem co? Urzad pracy[emoji23][emoji23] chociaz tam fajne kursy są[emoji106][emoji106][emoji106]

reklama
Nuria ja wlasnie mam kilka cukierków, kilka batoników i tabliczkę czekolady w gaciach [emoji23][emoji23][emoji23] ale dzis to bym sie najchętniej napiła, tylko boje sie pic przy tych tabletkach [emoji55]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry