• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Agnes ale mi w jajach skwierczy [emoji23]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Mi skwierczy, ale chyba w jelitach bardziej [emoji23]

Nessi poszło Ci na mózg tez, pamiętasz jak nam wmawiałaś, ze test Cie oszukał? [emoji12]

Mój znalazł jakąś piosenkę której szukał dłuższy czas i teraz od godziny jej słucha[emoji46] ja już tracę słuch[emoji23]

Oby clo bylo magiczne dla Was[emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria brawo ty!! Piekna srednia!!!!
Wiecie co, narzekalam na lutke, ze cieknie... ale co ja mam po tych czopkach [emoji23][emoji13]

Dziewczyny potrzebuje porady... znalazlam w mare ,,tanie" usg prywatnie, bo do tego 12 tygodnia nie wytrzymam przezeciez... i teraz tak moge isc 17.02 to bedzie 6t 1d, albo 25.02 i to bedzie 7t 2d. Myslicie, ze w tym wczesniejszym terminie bedzie juz serduszko? Czy lepiej poczekac jeszcze tydzien?
Strasznie sie boje co i jak [emoji52]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co, narzekalam na lutke, ze cieknie... ale co ja mam po tych czopkach [emoji23][emoji13]

Dziewczyny potrzebuje porady... znalazlam w mare ,,tanie" usg prywatnie, bo do tego 12 tygodnia nie wytrzymam przezeciez... i teraz tak moge isc 17.02 to bedzie 6t 1d, albo 25.02 i to bedzie 7t 2d. Myslicie, ze w tym wczesniejszym terminie bedzie juz serduszko? Czy lepiej poczekac jeszcze tydzien?

U mnie w 6+4 było wychwycone ale nie mieżalne ale było widać że coś tam pika. Jednak jeśli wytrzymasz radziłbym ten drugi termin ;)
Co za dzień leżę i kwicze...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Słońce jak dasz radę to ja bym radziła w tym drugim terminie

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry