• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Agnes ja dzisiejszej nocy razy 3 zaliczylam [emoji23] a pierdziu ... Co będę sobie żałować [emoji39] a dziś chata wolna bo młody u.kolegi śpi hyhy ....

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Miałam robić od jutra, ale machnęłam sobie dzis, jednak jeszcze za wczesnie [emoji12]
5f73f929d99b8c5047a13d5899247d76.jpg

Agnes ja dzisiejszej nocy razy 3 zaliczylam [emoji23] a pierdziu ... Co będę sobie żałować [emoji39] a dziś chata wolna bo młody u.kolegi śpi hyhy ....

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Tak jest, nie ma co sobie żałować [emoji106]
Moja taktyka to wystrzelać stare dziady przed owu, dwa dni przerwy i do dzieła [emoji38]
Myśle ze owu u mnie bedzie w 12dc, choć jak mierze temp to takie jaja wychodzą, jakbym już po owu była [emoji23]
Bumek a byłaś moze na poczcie czy nie miałaś czasu na razie?

Agnes ja testów nie mam [emoji58] jadę na żywioł a co tam.;)

A teraz to naturalnie mam krótki cykl bo 26 dni ... więc ovu coś w granicach 12 dc .. teraz nie wiem jak w sumie będzie..U mnie dziś 9 dc chyba

Anula ja chciałam sobie na dwie kreski popatrzeć [emoji23][emoji23] chociaż tyle [emoji12]
Dzis masz 8dc [emoji16] tak jak i ja [emoji1]
A owu moze być szybciej jak jajca szybciej urosną [emoji12]

Aga no to nie zostaje nic innego jak tetaz tylko sie seksic[emoji3][emoji8]
U mnie 11dc, owulacja bedzie zapewne w ciagu najblizszych 2-3 dni przy moich 26 dniowych cyklach teraz[emoji23] tez działam[emoji5]
Na nastwpny cykl juz kupię testy i tego donga, bo na ten cykl sie nie wyrobiłam[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry