• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula będziemy pchać takie wielkie wózki pózniej [emoji16] kuźwa ciekawe ile wazy taki wózek [emoji23]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Chyba nie - nie skupiam się na tym.no i zależy co.masz.na myśli?:) bo te rubrykę ze skutkami. Ubocznymi w ulotce ominęłam dla swojego świętego spokoju ;)

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Tej rubryki tez nie czytałam, ale czytałam ta o obsłudze maszyn i pojazdów. I tak było cos o słabszym widzeniu czy cos. I czuje wlasnie taka mgle ba oczach. Ale prowadzić mogę, tyle jeszcze widzę. Gorzej z bliska [emoji12] mam nadzieje, ze mi ta mgła opadnie [emoji38]

Tej rubryki tez nie czytałam, ale czytałam ta o obsłudze maszyn i pojazdów. I tak było cos o słabszym widzeniu czy cos. I czuje wlasnie taka mgle ba oczach. Ale prowadzić mogę, tyle jeszcze widzę. Gorzej z bliska [emoji12] mam nadzieje, ze mi ta mgła opadnie [emoji38]

A to spokojnie ,mgła zawsze opada [emoji23] tej ale ja dziś jechałam i faktycznie jak jakiś zjeb genetyczny bo jechałam na pamięć i nie skupialam się na drodze wogole ....a powiem ci ze jak byłam w cp i wiozlam starego na IP bo tak się dobrze z młodym bawił że mu dziecko paznokcia oko wbiło więc zmuszona byłam jechać z dziadem coby mu ulzyli ... ty wróciliśmy pod dom a ja byłam szczęśliwa że żyjemy bo jechałam najgorzej,stary spocony i milczal hehe rozkojarzenie bylo mega hehe

Nuria przyjedzie nam pomóc [emoji23] dobrze ze otwieram drzwi i tylko lekki schodek bo weź tu z 3 piętra się motaj

Tylko werandowanie wtedy [emoji12]

Agnesis , anula ide na pocztę w poniedziałek więc na wtorek bedzie u Was , sorry ze tak wzlekam , ale nie miałam jak z domu sie ruszyć [emoji52]

Anula taaa dwa kropki ja ci dam [emoji41]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t0d [emoji235]

A to spokojnie ,mgła zawsze opada [emoji23] tej ale ja dziś jechałam i faktycznie jak jakiś zjeb genetyczny bo jechałam na pamięć i nie skupialam się na drodze wogole ....a powiem ci ze jak byłam w cp i wiozlam starego na IP bo tak się dobrze z młodym bawił że mu dziecko paznokcia oko wbiło więc zmuszona byłam jechać z dziadem coby mu ulzyli ... ty wróciliśmy pod dom a ja byłam szczęśliwa że żyjemy bo jechałam najgorzej,stary spocony i milczal hehe rozkojarzenie bylo mega hehe

A spoko, ja tylko dzieci wożę, jedno swoje, dwoje nie moje... a nie wróć nie wożę bo ferie sa [emoji23]

Hahaha no to wszystko gra heheh

Agnesis , anula ide na pocztę w poniedziałek więc na wtorek bedzie u Was , sorry ze tak wzlekam , ale nie miałam jak z domu sie ruszyć [emoji52]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
6t0d [emoji235]
Wiadomo, masz teraz masę roboty w domu, a ja pytam bo muszę listonosza złapać i mu powiedzieć żeby do skrzynki wrzucił i sam sie podpisal, bo mnie nigdy nie ma jak on przychodzi [emoji23]

6t0d [emoji235]
Hehe nie swiruj :) będą 2 hyhy [emoji41] na chrzciny przyjade [emoji16] ....

A te zioła to.looz bo to do.ovu tylko chyba tak?

reklama
Anula ja pilam prze cały cykl tylko jak pijesz przez cały to ponoć nie dłużej niż 3 msc , no a ja na ziołach tez zaszlam w 3 cyklu [emoji23] i twój małż może pić , mój pił 1 cykl ...
Doqiemy sie jeszcze troszkę , moj P jedzie ze mną jakbym na zawał zeszła faktycznie [emoji23]

Agnes no w pon rano wysle tym szybkim tobie i anuli i we wtorek bedzie 100% [emoji4]
Robotniki już nie przychodza , wiec mała podrzuce do sąsiadki szybko i sie skocze [emoji4]

6t0d [emoji235]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry